Brestová-nadbytočná informačná tabuľa

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý

Dobrý deň. Poprosil by som odstrániť tieto nápisy ktoré hovoria, že toto je súkromný pozemok. Toto nie je súkromný pozemok. Toto parkovisko patrí mestu. Tieto nápisy si sem dali pravdepodobne obyvatelia domov. Nech si parkujú pred ich domami. V blízkosti sa nachádza škola a parkovanie je v tejto lokalite problémové. Prosím o preverenie tejto situácie. S pozdravom Martin Hebert.

11. november 2023

Michal

Pán Hebert, prv, než napíšte takýto "fundovaný" podnet, overte si najprv základné fakty, napr. na zbgis.sk. Tieto pozemky sú súkromné a patria majiteľom domov na tej novej ulici, ktorá Vám zjavne leží v žalúdku. S pozdravom Michal Bebjak (majiteľ parkovacieho miesta)
11. november 2023

Michal

Dobrý deň pán Hebert, žiadam Vás o rešpektovanie súkromného vlastníctva.
Ďakujem.

Michal Kéry
majiteľ parkovacieho miesta.
11. november 2023

Martin Hebert

Pred pár dňami táto celá lokalita bola označená na katastrálnej mape, že patrí mestu Levice. Keď som si tú mapu teraz pozeral teda pár dní po tom ako som pridal tento podnet, tak miesta sú tam riadne označené. Tým pádom je tento podnet vyriešený...
11. november 2023

Michal

Tento podnet bol pridaný včera, takže neviem o akých pár dňoch píšete. Na katastrálnej mape sú to súkromne pozemky už min. 3 roky, treba čítať s porozumením a poznať rozdiel medzi parcelou C a E. Foťte radšej nefunkčné verejné osvetlenie, nie súkromný majetok, možno potom budete prínosom pre túto stránku.
16. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Kto? Odd. správy a evidencie majetku mesta

MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.