Znehodnocovanie pódia

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Denis Tóbiáš 30. decembra 2015

Neviem komu patrí pódium v mestskom parku ktoré sa využívalo počas leta na kultúrne vystúpenia ale dajte prosím vedieť majiteľovi že jeho majetok sa vplyvom nepriaznivých poveternostných podmienok pomaly ale isto znehodnocuje (štvorhranné rúry hrdzavejú, podlaha z dreveného materiálu začína vplyvom stojacej vody vlhnúť a z toho dôvodu sa všetky časti vlnia ako vidieť aj na priloženej fotografii)

05. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pódium patrí Mestskému kultúrnemu stredisku v Leviciach. Váš podnet im bol preposlaný.

MsÚ
05. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podlaha pódia nie je drevená ale plastová, takže ho počasie neničí ako drevo a kovové časti pódia ošetrujeme každoročne novým náterom. Zostalo vonku kvôli požiadavkám iných subjektov , ktoré pôsobia v Leviciach a mali na ňom aktivity aj mimo činnosti MsKS počas jesenných mesiacov .

Bc. Berta Jasečková, riaditeľka MsKS Levice
05. január 2016

Denis Tóbiáš

Hneď prvá veta je úplne alibistická, samé trápne výhovorky, Vám je to u riti keď sa tam aj rozpadne, veď to nieje z Vaších súkromných peňazí . . . Podlaha je plastová, OK, ale pozrite v akom stave je, vplyvom poveternostných podmienok sa zvlnila a plast nemá elastická vlastnosti. Na tom necháte niekoho vystupovať ? A tie kovové časti môžete natrieť už aj svätenou vodou keď sú napadnuté hrdzou zvonka aj zvnútra, asi neviete čo hrdza (áno, ja viem čo je hrdza), odporúčam Vám naštudovať si nejaké texty v vplyvoch vlhkosti na kovy. Ochranný náter sa používa aby sa materiál neničil počas bežného a nutného používania, inak sa snažíme zabezpečiť úplnú ochranu pred vlhkosťou (prekrytie nepremokavým materiálom, preloženie do krytých priestorov) Beriem aj to že na ňom bol aktivity aj počas jesenných mesiacov, ale už viac ako 2 mesiace na ňom okrem vody nikto nebol, to ho nemáte kam dať ? Vidím že o riešenie nemáte záujem, podnet pošlem aj do televízií, nebude sa tým že Vám je to u riti znehodnocovať spoločný majetok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania