Pohodená šmýkľavka na Textílnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Zuzana 26. mája 2016

V pieskovisku je pohodeny plastovy zvysok smyklavky. Na jesen bola odstranena spolu s hojdackami a tento plast nam tu zostal pohodeny. S ostatnymi mamickami cakame teda aspon vymenu za novu smyklavku no od jesene sa nic nedeje. Chodi sem vela deti. Bude tu naprava?

27. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme, Váš podnet bol odoslaný na odd. životného prostredia MsÚ na riešenie

MsÚ
06. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, šmýkalka bola odstránená dňa 31.5.2016

Mgr. Robert Valovič, referent správy a údržby zelene MsÚ Levice
06. jún 2016

Zuzana

Dobrý deň Robko, smyklavka sice odstranena bola, no mala som otázku, či bude aj nahradena novou, nakoľko na toto ihrisko chodí veľa mamičiek s deťmi. Ďakujem za doplňujúce informácie. S pozdravom Zuzana.
09. júl 2016

Bagara

SÚHLASÍM, tiež mi chýba! Zuzanka keď už tak familiárne vyprávaš (verím že sa neurazíš), ale môžeš čakať dlhé mesiace že tam dostaneš šmykľavku - ak vôbec niečo dostaneš na sídlisko (ibaže by si mala na MsÚ protekciu)! :-) A pán tzv. Tvoj Robko kým ho nepritlačí prednosta, viceprimátor, popr. primátor sám – tak sa ani nepohne!!! hihihi :-P
09. júl 2016

Zuzana

No ved prave... to oslovenie Robko bolo ironicke trochu... viem ze sa ani nepohne, dokonca ani pri inych pripadoch sa nepohol... pieskoviskko je uz zarastene travou, na tabulke uz ani neevidno ze to bolo detske ihrisko. Skor ako by sa niekto kompetentny rozhybal tak aj nejaka ta znamka ze tu bolo ihrisko zanikne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania