Čiary na parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Matej 31. mája 2016

Na ulici M.R.Stefanika (parkovisko rovnobezne s hlavnou cestou od kruhoveho objazdu k Tescu), na parkovisku je potreba parkovacich ciar, vznikaju obcas velke medzeri medzi autami, pricom dalsie auto nevojde. Niekedy zas su auta privelmi pri sebe, tahsie sa nastupuje. Takisto na tomto parkovisku su obrovske vytlky. Pridaju sa tymto parkovacie miesta.

31. máj 2016

Matej

Parkovisko pri cisle domu M.R.Stefanika 39, (27-43)
31. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol preposlaný na referát komunálnych vecí na riešenie.


MsÚ
20. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Na realizáciu vodorovného a zvislého dopravného značenia v obytných súboroch bola spracovaná projektová dokumentácia a bolo vydané na základe súhlasu ODI ORPZ aj určenie dopravného značenia cestným správnym orgánom. K vzhľadom na veľký rozsah k realizácii pristúpime etapovite podľa vyčlenených finančných prostriedkov v rozpočte mesta na tento účel. V roku 2016 na realizáciu dopravných značení parkovísk nie sú v rozpočte mesta financie.


Ing. arch.Eva Ürgeová, vedúca odd. ŽP a komunálnych vecí MsÚ
02. september 2016

Juraj Ginzery

ja povazujem odpoved samospravy za postacujuci, ale sledujme ako sa veci budu vyvijat dalej, v 2017 - tom by malo teda postupne dojst k znaceniu parkovacich miest a oprave dezolatneho stavu povrchu cesty. Som zvedavý, v ktorej casti mesta sa zacnu park. miesta znacit, ked tu na Stefanika padol prvy pisomny podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.