Upchaté kanále

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Tomáš 06. júna 2016

Na ulici Perecká 28 - 32 v Leviciach sú upchaté takmer všetky kanále a po daždi všade stojí voda. Najhoršie je to pri smetných košoch a pri prechode od činžiaku na hlavnú cestu pri zábranách.

10. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dažďové vpuste boli vyčistené. Na parkovisku pred vchodom č 28 sa nachádza jedna dažďová vpusť, ktorá bola tiež vyčistená, ale pri čistení bolo potrebné ju uvolniť spod betónu, následne však bude opravená (zabetónovaná).
K smetným nádobám sa prechádza cez chodník, tam sa však žiadna vpusť nenachádza, pričom chodník je pod úrovňou parkovacích plôch. V smere výjazdu na hlavnú cestu je dažďová vpusť napojená na trativod, a voda odteká pomalšie. Aj táto dažďová vpusť bola prečistená.



Mária Kúdelová, ref. komunálnych vecí MsÚ
10. jún 2016

Tomáš

Ďakujem, za 48 h po zverejnení sa začalo pracovať. Ďakujeme len nezabudnite prisť zabetonovať tú výpusť :-)
27. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Predmetná vpusť bola zabetónovaná.

Mária Kúdelová, ref. komunálnych vecí MsÚ
29. jún 2016

Bagara

... ale veď tá fotka podnetu je niekde úplne inde a nie je totožná s fotkou vyriešenia podnetu. Chýba obrubník a vegetačná dlažba je niečo diametrálne iné ako hrubý asfalt. Od obrubníka po jednej strane je asfalt, na druhej strane je zelený trávnik a nie vegetačná dlažba :-) Či je zlá fotka alebo to vidím ja zle? Čo sa to a kde vlastne opravovalo? Hlavná vec že autor podnetu a všetci sú spokojní hihihi :-D
04. júl 2016

*pt*

Boli ste sa tam pozriet? Autor asi hej, ked je spokojny, fotka moze byt z inej vpuste, ved pisu ze VPUSTE boli vycistene, tj viacere ;)
09. júl 2016

Bagara

Nebol som tam! Ale autor fotka a realizátor nápravy fotka nekorešponduje! Nemyslíte si že by malo mesto použiť fotku nápravy korešpondujúcu s fotkou podnetu (kvôli správnosti a najmä kvôli diskutujúcim)??? :-)
11. júl 2016

*pt*

nemyslim
12. december 2018

Eva

Perecká-kanalizácia-upchatá

Kanál pri Pereckej 32 - smer Pošta 5 je upchatý. Je veľmi často upchatý a nedá sa tadiaľ prechádzať, hoci je tam prechod pre chodcov. Žiadam o nápravu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania