Chodnik pri bytovke Ľanová

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Katarina Csomorova 09. júna 2016

Od bytového domu Ľanová smerom na autobusovú zastávku Rybníky III. máme takto rozbitý chodník. Osobne som si tam vytkla členok čo ma odkazalo byť PN 13 dní. Som samozivitelka 5deti a isto budem trvať na poriešení danej situácie.Rovnako rozbité a hrbolate chodníky sú v okolí MŠ Konopná.

10. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, rekonštrukcia chodníka v úseku Konopná - Súkenícka je v zozname plánovaných investičných akcií a bude sa realizovať v tomto roku



Ing. Dalibor Kováč, ref. investičných činností MsÚ
28. jún 2016

Katarina Csomorova

P.Bagara, toto je vec pohľadu na danú situáciu. Som si však istá že ak by ste vy alebo ktokoľvek z vašich blízkych ostal na istý čas imobilný zrejme by vám to jedno nebolo a použili by ste aj vašich 200fotiek.
Ja opakom konam a nie kecam.
Mestu veľmi pekne ďakujem dnešným dňom sa tento chodník opravuje.
28. jún 2016

Odkaz pre starostu Levice

Prosím diskutujúcich, aby komentovali vecne, konštruktívne a mali na pamäti vzájomnú slušnosť a rešpekt.
28. jún 2016

Katarina Csomorova

Dnešným dňom bol chodník opravený.
Ďakujeme
28. jún 2016

Katarina Csomorova

Dnešná oprava :)
29. jún 2016

Bagara

Prepáčte mi pani Csomorová nechcel som sa Vás dotknúť a prehliadol som že ste tam mali úraz. :-( Sorry! Ja som sa snažil žoviálne vysvetliť že takýchto istých problémov je v meste niekoľko stoviek - možno aj tisíce a nedá sa všetko riešiť (ani finančne, ani časovo, ani mechanizačne, ani ľudsky počtom pracovníkov), lebo sú aj podstatnejšie záležitosti - myslím si (môj uhol pohľadu). Ešte raz prepáčte :-( A ja nekecám - tiež konám (a snažím sa značne)_mrk moje podnety, ALE podľa mňa sú aj priority a hierarchia došlých riešených podnetov.
09. júl 2016

Bagara

S odstupom času som neskutočne rád že ste doriešili 20. (čo ja tam neďaleko bývam asi aj 40.) ročný problém! :-) (chcel by som mať Vašu protekciu na Meste hihihi :-D)
10. júl 2016

Katarina Csomorova

Pán Bagara, som veľmi rada ze sa vec vyriešila,a môžem vás uistiť že to nebolo žiadnou protekciou, asi len tým že sa tento rok malo na tom pracovať a vec sa posunula o to skôr že tam bol registrovaný úraz. Som len prostý človek a nie protekcny levican..... Pekný dník.
12. júl 2016

Bagara

Prajem Vám úprimne (skutočne zo srdca) málo úrazov_resp. žiadne z nešikovnosti a zhodou okolností a blbých náhod :-) (aby nemuselo mesto každý mesiac asfaltovať 40. ročné cestné a chodníkové defekty! :-D )

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania