6.Základná škola v Leviciach, Saratovská ul. 85

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Milan Pénzeš 03. júla 2016

Budova zničená vandalizmom.
Graffity po stenách budovy.

04. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, ktorý bol preposlaný na príslušné oddelenie na doriešenie.

MsÚ Levice
09. júl 2016

Bagara

Osobne tam chodím hrávať futbal (občas) a myslím si že to nie je úplne vec primátora a mesta (v uvodzovkách, aj keď viem že to patrí pod MsÚ), ale v prvom rade vec riaditeľa školy!!! Ten by mal vyvinúť aktivity na zlepšenie situácie!!! Či zle to chápem???
12. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, oprava fasády po spreyovaní spadá do kompetencie základných škôl, ktoré v rámci normatívu na žiaka majú vyčlenené finančné protriedky na vykonávanie údržby. Pospreyované steny na fasáde oboch škôl sú staršieho dáta. Mesto v rámci svojho rozpočtu má každý rok vyčlenené finančné prostriedky na opravy ZŠ, z ktorých možno spomenúť výmenu okien na II. ZŠ, výmena okien na telocvični VI.ZŠ, oprava soc. zariadení na V., VI. ZŠ a ZŠ s VJM , oprava povrchu ihriska s umelou trávou na II,.ZŠ , oprava plochých striech a pod.
V tomto roku plánujeme realizovať dve väčšie opravy a to opravu troch soc. zariadení na V.ZŠ a opravu palubovej podlahy na VI.ZŠ. V rámci dotácie od MŠ SR budeme spolufinancovať zateplenie strechy telocvične II.ZŠ.
Ako vidieť, zatiaľ mesto v rámci svojich fionančných možností pomáha hlavne odstraňovať tie nevyhovujúce technické veci, ktoré bezprostrene súvisia s vyučovacím procesom .

--


Ing.Dana Bieliková, ved.referátu údržby odd. správy a evidencie majetku, MsÚ
13. júl 2016

Gabriel Veličáni

Tak kvôli tomuto je toto jedine normálne multifunkčné ihrisko zadarmo na rybníkoch teraz u už zamknuté? Jeho nejaká možnosť sa tam ešte dostať dnu? alebo už zostáva možnosť ísť si zahrať tenis alebo futbal niekde mimo Levic zadarmo?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania