Autobusová zastávka pri Tlmačskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Milan Pénzeš 04. júla 2016

Autobusová zastávka v dezolátnom stave.
Korózia, odpadky, graffity, vizuálny smog, vandalizmus.

09. júl 2016

Bagara

Veľký súhlas!!!
09. júl 2016

Bagara

PLNE SÚHLASÍM s pánom Pénzešom!!! Píšete že nájomca (súkromná firma) si má plniť svoje záväzky a štvrť mesačných intervaloch predkladá správu a fotodokumentáciu o skutkovom stave! A kto to z mesta aj reálne kontroluje na jednotlivých zastávkach MHD? Tzv. "papier znesie všetko" a nafotiť môžem kedykoľvek a čokoľvek!!! Prechádzam mestom veľmi často a ľudia sa už asi 2. roky sťažujú že si nemôžu pokojne sadnúť na modré umelohmotné sedačky (píšete, že do 31.05.2016 súkromník vykonal údržbu všetkých zastávok_klamstvo!!!), lebo sú hnusne špinavé!!! (mýlim sa?)
18. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, konateľ spoločnosti na uvedené upozornenia o znečistení oznámil, že kontrolu vykonávajú pravidelne a pokiaľ im to personálne možnosti dovolia, budú sa snažiť odstraňovať znečistenie priebežne, minimálne raz mesačne.


JUDr. Daniela Süssová, vedúca oddelenia správy a evidencie majetku MsÚ Levice
20. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Reakcia na podnet ohľadom údržby plechovej zastávky MHD v Leviciach na Tlmačskej ceste: keďže veľká väčšina zastávok v meste bola lexanová alebo sklenená, prvotne sme sa zamerali na čistenie týchto zastávok. Z dôvodu množstva zastávok MHD vyžadujúcich si kompletné čistenie a údržbu sa tieto práce vykonávali vo viacerých etapách. Pri nasledovnej údržbe zastávok MHD máme naplánované vykonať údržbu aj plechových zastávok MHD.
Pokiaľ nám príde od mesta Levice podnet na čistenie zastávok mimo naplánovaných intervalov, budeme sa snažiť vykonať údržbu a čistenie čo najskôr, v rámci našich personálnych a technických možností.


Ing. Veronika Brindzová, obchodná manažérka VEGO MARKETING s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania