Spiaci ľudia bez domova na lavičkách

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Julia 10. augusta 2016

Spiaci ľudia bez domova na lavičkách. V iných mestách majú jednoduché riešenie osadia opierku v strede lavičky a tým znemožnia ležať na lavičke.

10. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol odoslaný na odd. životného prostredia a komunálnych vecí na riešenie

MsÚ
01. september 2016

Jaroslav

Nuž, opierky sú tiež riešením. Ale často vidíme aj "zalomených", neprispôsobivých, čo sa prispôsobia. A tak by bolo vhodné, aby ich úradná osoba v čiernom mundúre ráno po východe slnka oslovila - "Pane, pani, je ráno, choďte sa vycikať do mestských WC a opustite lavičku. Prechádzajú tadiaľto ľudia do práce, majú to ďaleko a radi by si posedeli, kým majiteľ otvori, Príde zriadenec, a uprace okolo vás. Ale tie fľaše by ste si mohli odniesť, dnes platia z lásky k Slovensku v obchoďáku 30 centov za kus, budete mať na rožok.".
12. október 2016

Bagara

Veru tak pán Jaroslav - 100% pravda! Mestskí policajti asi tiež sladko driemkajú pri monitoroch zachytávajúcich záznam z bezpečnostných kamier. Pôchodzkovú činnosť u nich vidíte naozaj iba málokedy a sporadicky (pritom mesto je rajonizované a dvojice mestských policajtov majú tieto časti mesta rozdelené a berú zodpovednosť za danú lokalitu). Ale týka sa to nie iba spiacich bezdomovcov, ale aj vandalizmu, krádeží, popíjania alkoholických nápojov a kadenia výkalov (aj močenie) na verejných priestranstvách, znečisťovania mesta odpadom (bežné a zámerné rozhadzovanie smetí, ale aj zakladanie tzv. čiernych skládok) a pod..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania