Kosenie a zveľadenie porastu (drevin, stromov) Štefánikova ulica

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Juraj Ginzery 02. septembra 2016

Velmi by ma zaujimalo, preco sa tak neskutocne zanedbava kosenie verejnych priestranstiev? Zaujimaju ma ulice Stefanikova, Tekovska, Podjavorinskej. Travne plochy a stromy su velmi zanedbane.. Konare z briez mame zarastene pomaly na balkony, vran je taktiez neskutocne vela, a mach obrasta novozateplene steny budovy. Opadane okvetie briez je vsade, na balkonoch, v bytoch, v autách...nedá sa uz pomaly ani vetrat, aby sme nemali plný byt tych drobnych ciastociek. Takze poprosim toho, resp. tých, kto má toto na starosti, aby sa vyjadril a zacalo sa problematike venovat. Dakujem

02. september 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet, bol odoslaný na odd. životného prostredia a komunálnych vecí na riešenie.

MsÚ
02. september 2016

Ivan

situácia je rovnaká v celých Leviciach. Tiež ma zaujíma čo sa deje.
04. september 2016

Juraj Ginzery

Dal som to aj na FB, zatial sa ani jeden kompetentny nevyjadril, Levicke veci verejne a Levicke veci verejne bez cenzury su vytvorene asi preto, aby si dopisovali obcania. Na [email protected] som to poslal tiez, p.Danisova to preposlala "zodpovednemu" pracovnikovi, pravdepodobne p. Valovicovi, zatial bez odozvy. Pockam este zopar dni a som zvedavy co sa bude diat. Suseda dala ziadost na vyrub drevin pred troma rokmi, nikto sa ani len neozval.... zatial som trpezlivy.
12. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kosba a ošetrenie drevín v tejto lokalite boli vykonané v priebehu mesiaca september.

Mgr. Robert Valovič, referent správy a údržby zelene MsÚ Levice





12. október 2016

Juraj Ginzery

Vazeny pan Valovic,
kosba vykonana bola, dakujeme, ale osetrenie drevin ani nahodou. Sledujem to a cakam, kedy sa nieco stane, zatial v pokoji. Ale z tej dzungle okolo nas nebol odstraneny ani konar. Poprosim Vas, aby ste to dali do poriadku, urgujte VIALLE, mne a obyvatelom naokolo je to jedno akym sposobom, ale bolo by nacase, aby sa s tym nieco robilo. Konci vegetacne obdobie, tak mozte zacat.
09. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dňa 29.11.2016 boli dodatočne ošetrené dreviny, ktoré zasahovali do plášťa obytného domu a boli aj čiastočne presvetlené. Pomerne hustá výsadba v "parčíku" za obytným domom na ul. M.R.Štefánika bude komplexne ošetrená na budúci rok v čase plnej vegetácie drevín v zmysle zákona o ochrane prírody a krajiny.


Mgr. Róbert Valovič, ref. údržby zelene, MsÚ Levice



26. apríl 2019

Ivan

S tým poriadkom v meste je to žalostné. Zodpovední pracovníci nech sa prejdu každý deň po časti mesta (zrejme tu nežijú ) Kosba, dokonca stále kamienky po chodníkoch od zimy ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania