Skládka na MUDROŇOVEJ

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Viera Szűcsová 15. septembra 2016

Na konci Mudroňovej ulici pri oplotení bývalého dvora zberných surovín občania opakovanie vyhadzujú domový odpad, napr. starý nábytok, rozbitú sanitu a ďalšie nepotrebné predmety. Vlastník spomínaného dvora by mal označiť tento objekt informáciou o zrušení zberného dvora a tiež tabuľou oznamujúcou zákaz vynášania odpadu. Mesto by malo dokončiť chodník na Mudroňovej ulici chýbajúci pri oplotení tohto pozemku. Súčasný stav dvora aj jeho okolia je neudržiavaný a zanedbaný, čo vyvoláva u niektorých spoluobčanov dojem verejnej skládky.

16. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol odoslaný dňa 16.9.2016 na odd. životného prostredia na riešenie

MsÚ
19. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, skládka bude odstránená v priebehu tohto týždňa (do 23.9.2016)



Ing. Gabriel Šurányi, ref. pre komunálne odpady MsÚ Levice
06. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, smeti na Mudroňovej ulici boli odstránené.

Ing. Gabriel Šurányi, ref. odpadového hospodárstva, MsÚ Levice
07. október 2016

Viera Szűcsová

Dňa 19. 9. 2016 ste odstránili len veľkokusový odpad, ale na jeho mieste sa už po týždni začal hromadiť ďalší odpad, ktorý je tam dodnes.
07. október 2016

Viera Szűcsová

Vážený pán Ing. Šurányi, situáciu ste dokumentovali fotografiou, na ktorej je verejný priestor zanesený smeťami, zaburinený a ohraničený ošarpaným plotom patriacim Zberným surovinám a.s.. Takto to vyzerá už niekoľko rokov. Tento stav ste označili za odstránenie smetí. Pritom ste nezdokumentovali priestor, na ktorom sa hromadí odpad. Vašu odpoveď považujem za výsmech obyvateľom. Vám nezáleží na životnom prostredí nášho mesta a jeho zveľadení? V zmysle VZ nariad. mesta Levice č. 32 o udržiavaní verejného poriadku, čistoty a ochrany zelene na území mesta Levice, je každý vlastník nehnuteľnosti povinný udržiavať čistotu chodníkov pred jeho nehnuteľnosťou a tiež vzhľad svojho majetku, aby nenarúšal vzhľad okolia. Samospráva je oprávnená dodržiavanie nariadenia kontrolovať a porušenia sankcionovať. Vedenie mesta je povinné zverený verejný majetok zveľaďovať. Ale, čo sa dalo čakať od ľudí zodpovedných za zdevastovanú budovu Družby a jej okolia.
24. január 2018

Bagara

Pani Vierka - páčite sa mi :-) Teda aspoň sympatiou a písmom (6. zmysel, či čo). Napíšte mi na [email protected] a možno sa s kamarátime väčšmi :-) Mám širokú amplitúdu záujmu (30 - 60).
24. január 2018

Viera Szűcsová

Dobrý deň, p. Bagara, ďakujem za prejavenú sympatiu, zvlášť na stránke zapratanej negatívnymi odkazmi. Skúste to aj na správkyňu tejto stránky, čo to spraví, so správkyňou aj so správou.
Pozdravujem.
Vierka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania