Ľ. Štúra - dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Klara 22. októbra 2016

Rada by som sa spytala, kedy bude na ul. L. Stura konecne namalovane dopravne znacenie. Je sice pekne, ze je natiahnuty novy asfalt, ale chybaju ciary a hlavne prechody pre chodcov. Dnes som bola svedkom ako bezohladny sofer skoro presiel mladu rodinu s asi 2-rocnym dievcatkom na mieste kde bol povodne prechod pre chodcov. V tomto obdobi - dazd, ked rano este za sera je vypnute verejne osvetlenie, vecer detto, je priam nebezpecne prejst cez cestu. Tento stav trva minimalne mesiac, za ten cas je pri novej Bille postaveny kruhac so vsetkym znacenim ako ma byt!! A ak si dobre pamatam tak asfalt natiahli neskor.

26. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na Ul. Ľ.Štúra pribudne nová cyklocesta spájajúca stanicu s centrom. Znížením jazdných pruhov pre motorové vozidlá vzniknú jazdné pruhy pre cyklodopravu. Na dopravné značenie bolo potrebné vypracovať projektovú dokumentáciu, ktorú musel posúdiť a schváliť dopravný inšpektorát. Nakoľko sme zvažovali niekoľko možných alternatív cyklocesty, nastal posun v realizácii dopravného značenia, začiatkom novembra však už bude hotové.


Ing. Štefan Mišák, primátor mesta



08. november 2016

Pavol

Dobrý deň,
blíži sa pomaly polka novembra a značenie ešte stále nie je, nakoľko som bol aj ja svedkom zopár incidentov (auto s autom, auto s chodcom). Zaujímal by ma progres. Verím, že taká inštitúcia ako mesto musí mať termín realizácie.
19. november 2016

Klara

Dobry den,
Rada by som osviezila tento podnet - kedy bude znacenie
24. november 2016

Pavol

A máme to tu:
http://www.leviceonline.sk/spravy/krimi-policajne-spravy/dopravne-nehody/4312-na-sturovej-ulici-v-leviciach-zrazili-starenku
Pán starosta už sme v druhej polovici novembra ak nie skoro aj na konci.
09. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vodorovné dopravné značenie na Ul. Ľ. Štúra bolo po ukončení rekonštrukcie vozovky vyznačené dňa 25.11.2016 v zmysle schválenej projektovej dokumentácie.

za MsÚ Levice Ing. Adriana Macáková



Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.