Skládka na Sládkovičovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Zuzana Braunová 07. novembra 2016

Po rekonštrukcii Rerto clubu na Sládkovičovej ulici 5 vznikla skládka stavebného odpadu. Po každej ďalšej rekonštrukcii táto kopa narastá. Postupne tam pribúda aj komunálny a zelený odpad. Prosím o odstránenie tejto skládky.
Ďakujem

08. november 2016

Martin

"Po rekonštrukcii Rerto clubu (správne ide o Retro club)..." Zaujímalo by ma, prečo by na naše vlastné náklady malo mesto odstrániť bordel po Retro clube alebo tam poslať aktivačných pracovníkov... Nech mesto vyzve zazobaného a arogantného majiteľa Retro clubu, aby neporiadok odstránil, inak mu bude udelená pokuta!!!
08. november 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Rieši ho oddelenie životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice


08. november 2016

Zuzana Braunová

Ja netvrdím, že to má odstrániť mesto, ale tak ako píšete, mesto to môže vyriešiť. Upozornením kompetentnej osoby, pokutou atď.
09. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predmetná skládka na Sládkovičovej ulici bola odstránená koncom novembra.

Ing. arch.Eva Ürgeová, vedúca odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice



12. december 2016

Martin

"...predmetná skládka na Sládkovičovej ulici bola odstránená koncom novembra". KTO ju a na KOHO náklady odstránil???
14. december 2016

Zuzana Braunová

Skládka bola odstránená čiastočne, pekne po slovensky.
Odstránila sa len horná viditeľná horná časť skládky. Po odstránení tam ostala kopa, ktorú tvorí rôzny stavebný odpad, už zarastený burinou a trávou, takže to vyzerá ako kopček. K dnešnému dňu na "kopček" pribudla kopa lístia a takto to bude znova pokračovať. Skládka bude odstránená až po úplnom zarovnaní terénu. Možno už potom nebude ľudí lákať vyhazdovať tam odpad v zmysle :malá kopa pýta viac"
14. december 2016

Zuzana Braunová

Dobrý deň,
podnet považujem za vybavený iba čiastočne, pretože vytváranie tejto skládky pokračuje aj ďalej.
Odstránila sa len horná viditeľná horná časť skládky. Po odstránení tam ostala kopa, ktorú tvorí rôzny stavebný odpad, už zarastený burinou a trávou, takže to vyzerá ako kopček. K dnešnému dňu na "kopček" pribudla kopa lístia a takto to bude znova pokračovať. Skládka bude odstránená až po úplnom zarovnaní terénu. Možno už potom nebude ľudí lákať vyhadzovať tam odpad v zmysle "malá kopa pýta viac" Prikladám aktuálnu fotografiu.
14. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

jedná sa o opakujúci problém. Podnet bol preto opätovne preposlaný na príslušné oddelenie.

MsÚ Levice
14. december 2016

Martin

Skládku za peniaze nás všetkých donútilo vedenie mesta Levice odstrániť prostredníctvom Aktivačných pracovníkov!!! Bezodkladne žiadam o okamžité vyvodenie personálnej zodpovednosti (vyhodenie)pracovníka, ktorý vydal toto šokujúce nariadenie a jeho výpoveď zverejniť! Toto je jednoducho nehoráznosť? A náklady si v konečnom dôsledku zaúčtuje Vialle, že?!?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania