Parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Miro 20. novembra 2016

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či by nebolo možné na Južnej ulici odstrániť značku ,,zákaz státia,, pretože ľudia nemajú kde parkovať (aj tak sa táto značka stalé porušuje, pretože nieje miesto na parkovanie) a začali parkovať z opačnej strany domu (ul. 29. augusta) - potom nám vzniká problém pri vychádzaní z garáží (na fotke dokonca stoja vodiči na tráve, čo však už nebýva a stoja celým autom na ceste)... Na začiatok ulice 29. augusta, by sme uvítali značku ,,zákaz státia,, (pretože je blbé, že máme kúpené garáže a máme problém sa do nich dostať a hlavne z nich vyjsť.

Ďakujem za skorú odpoveď a skoré riešenie problému.

24. november 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Bol odoslaný na referát dopravy MsÚ na riešenie.

MsÚ Levice


30. november 2016

Odpoveď samosprávy

V zmysle zákona č. 8/2009 musí zostať voľná šírka chodníka najmenej 1,5 m. Vzhľadom na to, že aj chodci sú účastníci cestnej premávky neuvažujeme s odstránením dopravného značenia, ktoré je umiestnené na začiatku chodníka na Južnej ul.

Ing. Zuzana Ürgeová, referent dopravy MsÚ Levice


28. september 2017

Renáta Czúdorová

Parkovanie na Vinohradoch Južná

Dobrý deň, bývam na sídlisku Vinohrady na Južnej ulici a opätovne dostávam upozornenia od mestskej polícii za státie na chodníku.Neviem prečo sa tá značka(zákaz státia) neodstráni a chodník sa dá posunúť, pretože miesto na chodník tam je.Bývam tam 20 rokov doteraz to nikomu nevadilo až teraz ,keď sa predali byty v mochovskej bytovke. Prosím o riešenie, tento rok som už 2x platila pokutu. Ďakujem za skoré vyriešenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania