Poškodená zastávka (nevhodný stav)

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Denis Tóbiáš 06. decembra 2016

Poškodená zastávka PAL (Turecký rad). Na zastávke sú vykopnuté bočné panely lexanu a jedna plastová sedačka je vytrhnutá (nieje odcudzená, treba naspäť pripevniť). Taktiež by prevádzkovateľ mohol občas vyčistiť sedačky na tejto zastávke (kľudne aj na všetkých) nakoľko sú zanesené prachom, blatom a inými nečistotami už dlhšie a nieje možné ich bez znečistenia odevu použiť.

06. december 2016

Martin

Pridávam sa k výzve o pravidelné čistenie sedačiek i samotných zastávok MHD. Už od piatku na zastávke Perecká ulica sa nachádza žehliaca doska so stojanom a vskutku neskutočný bordel. Je zarážajúce, že páni mesta, ktorých za poriadok a starostlivosť o chod mesta kráľovsky platíme na to zvysoka kašlú! Za čo vás vlastne teda platíme?!?!? Ak na to nemáte, tak vypadnite a vašu prácu bude robiť niekto iný!!!
14. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, plastové časti zastávky boli v priebehu mesiaca september t.r. vymenené za nové. Ich súčasné poškodenie riešime ako poistnú udalosť spôsobenú vandalizmom. Poškodená sedačka bude vymenená v priebehu tohto týždňa a poškodené lexany budú riešené cestou poisťovne.

JUDr. Daniela Süssová, vedúca odd. správy a evidencie majetku MsÚ Levice



14. december 2016

Denis Tóbiáš

Pani Süssová, a to blato, prach a celkovo špina na sedačkách ktorá je tam už dlhší čas ? S tým budete čo robiť ? Prosím admina aby problém označil ako vyriešený až keď dôjde k celkovej náprave, t.j. aj k vyčisteniu sedačiek. ĎAKUJEM
14. december 2016

Bagara

Páni - pozrite si môj podnet o zastávkach a UH sedačkách MHD v meste z 8. augusta 2016 + urgencie, komentáre - NIČ sa odvtedy v tomto smere neurobilo. Posledný koment pripájam /kopírujem/: Mohol by sa už po dlhých mesiacoch /už pomaličky 4. mesiace od dátumu podnetu/ niekto z MsÚ konečne vyjadriť AKO, KTO a KEDY kontroluje činnosť súkromnej spoločnosti na prevádzku zastávok MHD v Leviciach /najmä čistotu sedačiek/. Kedy budú UH modré sedačky pravidelne čistené a či je možné dať do rozpočtu mesta na rok 2017 investičné náklady pre výmenu UH sedačiek za drevené lavičky ako je tomu inde v meste na zastávkach??!! Čistota sedačiek je bez zmeny – taká istá ako v auguste (od 8. augusta neboli vôbec čistené)!
15. december 2016

Odpoveď samosprávy

Čistenie sedadiel na zastávkach bude zabezpečené prostredníctvom aktivačných pracovníkov.

JUDr. Daniela Süssová, vedúca odd. správy a evidencie majetku, MsÚ Levice

23. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, sedačky na zastávkach Turecký rad, nám.Šoltésovej, pri Leve, Hviezdoslavova, Štúrova boli vyčistené dňa 22.12.2016

Sylvia Nuotová, referent aktivačnej činnosti, MsÚ Levice

23. december 2016

Bagara

JA TOMU CELÉMU VÔBEC NEROZUMIEM! Nechcem vŕtať a rýpať teraz tesne pred Vianocami a štedrým dňom (pokoj ľuďom dobrej vôle), ale pokiaľ viem inkasuje nemalé peniaze súkromná spoločnosť za údržbu týchto BUS zastávok a z nájomnej zmluvy im vyplýva aj čistenie sedačiek. Preto vonkoncom nechápem prečo tieto zastávky čistia aktivační pracovníci (AP) podliehajúci mestu (v podstate štátu SR). To je DETTO ako som sa pýtal kompetentných zamestnancov Mesta ako úradu (bez odpovede) prečo čistia a upratujú AP mini park vedľa bloku Atóm (za stánkami rýchleho občerstvenia), keď je to pozemok a priestor súkromného majiteľa! Aké je prepojenie a súvis medzi MsÚ a Levickými podnikateľskými subjektmi (súkromníkmi)?
20. február 2017

Bagara

Rozbitá LEXAN výplň BUS zastávky

Koľko krát musia vandali rozbiť LEXAN výplň BUS zastávok, aby náklady na renováciu boli neúnosné a konečne Mesto začalo vec riešiť vážne – nekompromisne a zodpovedne v súčinnosti s Mestskou a popr. štátnou Políciou??? /stále nie je doriešená ani čistota UH modrých sedačiek v celom meste!!!/
21. február 2017

Bagara

Opäť rozbitá LEXAN výplň BUS zastávky! Koľko krát musia vandali rozbiť LEXAN výplň BUS zastávok, aby náklady na renováciu boli neúnosné a konečne Mesto začalo vec riešiť vážne – nekompromisne a zodpovedne v súčinnosti s Mestskou a popr. štátnou Políciou??? /stále nie je doriešená ani čistota UH modrých sedačiek v celom meste!!!/
16. október 2017

František

Poškodená autobusová zastávka

Vyrazene plexisklo na autobusovej zastavke na Tureckom rade. V pripade rychlej opravy sa sklo da asi este pouzit a znizia sa naklady na opravu.
17. október 2017

František

Poskodena autobusova zastávka

Vyrazene plexisklo na utobusovej zastavke
17. október 2017

František

Ako vidim dlhu zivotnost to nema medzi dvoma opravami.
11. jún 2018

Denis Tóbiáš

Zastávka opravená, podnet vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania