Ľad na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Miloš 11. januára 2017

Na chodníku na ulici kpt.Nálepku, pri škôlke (oproti ČSAD) je na chodníku neposypaná vrstva ľadu. Prosím posypať, alebo odstrániť. Ďakujem.

13. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, chodník na Ul.Kpt.J.Nálepku bol posypaný dňa 12.1.2017.

Ing. Tibor Botka
referent pre údržbu miestnych komunikácií
Odd. životného prostredia a komunálnych vecí, Mestský úrad Levice



14. január 2017

Bagara

Takmer všade boli uplynulý týždeň chodníky údržbou proti šmyku zanedbané. Výhovorky, klamstvá, výhovorky! Napr. pani Ürgeová tvrdí že nie je možné používať drvené kamenivo o frakcii prírodného kameňa cca 4 mm (popr. hrubozrnný piesok) napr. v parkoch (podľa mňa je úplne jedno kde ten chodník, či dopravná cesta sa nachádza), lebo to nie je ekologické a škodí to dedukujem životnému prostrediu. Na moju otázku AKO to škodí, už odpoveď neprišla – pretože je to hlúposť. NEŠKODÍ! Pravda je úplne inde. Je to drahšia forma boja proti namrznutým šmykľavým chodníkom a v prípade nového nasneženia je nutné aplikáciu opakovať. Takže MsÚ šetrí – žgrloší na úkor platcov daní, riskuje žaloby pre zlomeniny padnutých ľudí. Bol by som zvedavý koľko peňazí išlo na koncoročné odmeny pracovníkom MsÚ.
16. január 2017

Bagara

V celom meste bol/je ešte stále niekde problém s primrznuto udupaným snehom na chodníkoch (snehová poľadovica)! Buď VIALLE vôbec nerozmetávalo kamenivo, alebo iba ním „postrašilo“ chodníky. Dávka asi 20ks kamienkov (frakcia 4mm) na 0,5 m2 je akože postačujúca pre splnenie požadovaného efektu? Neviem aké malo VIALLE finančné krytie od mesta. /napr. Okružná, Pri Podlužianke, Dopravná ulica, Nádražný rad, Vajanského, Zd. Nejedlého, Poľná, Na lúkach, atď./

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania