Neodborná oprava výtlkov

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Neriešený

mohli by uz konecne vialle opravovat vytlky tak ako sa maju,aby vydržali aspon 2roky... Co robili tento tyzden na Podjavorinskej a Safarikovej to je proste skoro vsetko na reklamaciu alebo nezaplatenie faktury. Poprosim pracovnikov MSU nech prace po takychto dodavateloch kontroluju

13. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ.

MsÚ Levice
29. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, komunikáciu na Šótyho mlyn sme neopravovali, v harmonograme opráv miestnych komunikácií na rok 2017 je zaradená až po oprave tých ciest, ktoré sú najviac zaťažené premávkou motorových vozidiel.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice
29. marec 2017

Norbert

Dobry den,
Chcel by som sa teda spytat v mene vsetkych ktorí po tejto ceste chodime denne ze naco tam pracovnici Vialle kazdy rok vysypaju prebytocny asfalt ktory im ostane po oprave ulic Safarikova a Podjavorinskej? Po 2-3 dazdoch tuto hmotu vyplavuje mimo tych vymololov a cela cast vozovky je pocas leta od prachu a kamienkov.Trava na okraji tiez nie je kosena (predpokladam ze o jednu stranu sa ma starat vojsko a druhu mesto) a z cesty sa za niekolko rokov vytvorilo "koryto" lebo voda nema kam odtekat. Kedze viacerí sem chodievame s detmi na malych bicykloch,kolozezkach a korculiach chcem sa spytat ci by bolo teda mozne poslat aspon zametacie auto aby dvokladne pozametalo az po koniec asfaltu (celoročne obývané domy na konci ulice).
Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania