Kontajner na oblečenie

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Matej 07. mája 2017

Odstránenie kontajnerov na oblečenie. Pravidelne odtial niektorí ludia vyberaju oblecenie a nechavaju rozhadzane okolo to co nezoberu so sebou. Pripadne ohradenie a uzamknutie smetnych nadob s moznostou vstupu na čip pouzivany v bytovkach.

17. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice
22. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kontajnery na textil sú vo vlastníctve súkromnej firmy, ktorá ich aj prevádzkuje. Mestský úrad firmu oslovil, aby odstránila nedostatky.

MsÚ Levice
23. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mestský úrad zvolá rokovanie s konateľom spoločnosti, ktorá v meste prevádzkuje kontajnery na šatstvo, s cieľom doriešenia tejto problematiky zamedzením prístupu osôb do týchto kontajnerov. Ak to nebude možné, kontajnery budú z mesta odstránené.

Ing. Rastislav Juhár, prednosta MsÚ Levice
22. jún 2017

Matej

Dobry den.

Udialo sa nieco nove ohladom podnetu?
23. október 2019

Iveta

Dobrý deň. Máme rovnaký problém s vykrádaním, vypáčením Ekocharity na M. R. Štefánika 15,17,19. Podala som tam už vyše 20 komentárov a x fotiek. Príspevok je aj z Dopravnej ulice. Príspevok pána Mateja je zo 7.5.2017 !!! Odpoveď samosprávy z 23.5.2017 bola, že ak prevádzkovateľ nevykoná nápravu, budú kontajnery odstránené. Po vyše dvoch rokoch sa nič nevyriešilo - nie je tu žiadna odpoveď. Príspevok trčí v stave " V riešení". Toto je úplná ignorácia riešenia problémov občanov Levíc zo strany mesta - MsÚ, oddelenia životného prostredia a komunálnych vecí. Na koho kompletného sa teda Levičania majú obrátiť ? Za odvoz smetí platíme cca 25 € ročne. Aj mesto by čakalo dva roky, kým by sme zaplatili poplatok za odvoz smetí za rok napríklad 2017 ?
Dovidenia
04. november 2019

Iveta

M.R. Štefánika-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Pokračovanie môjho podnetu z 2.9.2019, do ktorého mi nejde pridať ďalší komentár. Váš administrátor to určite bude vedieť pripojiť.
Piatok 1.11.2019. Pokračovanie. O 11:35 som sa aj ja odvážila ísť vyniesť smeti. Fotky z nášho stojiska kontajnerov zblízka. O 12:17 muž v čiernej bunde s fialovými pásmi. Vyhrabal aj tretí kontajner, ktorý bol zatiaľ celkom v pohode, lebo sa k nemu kvôli búde Ekocharity, ktorá tu zbytočne zaberá miesto dá ťažko dostať. Bol úspešný, odchádzal s tromi igelitkami. A bordel bol zas väčší. Myslela som si že na dnes skončili.
04. november 2019

Iveta

M.R. Štefánika-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Ďalšie pokračovanie k môjmu podnetu z 2.9.2019. Piatok 1.11.2019. Pokračovanie. O 12:46 prišla osemčlenná skupina cigánov. Muži, ženy, deti. Vyhadzovali, prehrabávali kontajnery, búdu Ekocharity, hulákali, robili bordel. Čakali sme, ako to skončí. Na šťastie, aj keď je sviatok, prišli smetiari a cigáni sa rozutekali ako šváby. Smetiari potom museli upratať bordel, aby vôbec mohli vytiahnuť kontajnery k smetiarskemu autu. Nehorázne, čo sa tu deje a mesto nič nerobí, napriek nahláseniam. Zato ZMOS už avizuje, že budeme platiť vyššie dane a smeti. A za čo???Toto stojisko??? Veď už sa bojíme aj ísť vyniesť smeti, na akú tlupu a bordel tam natrafíme. Keď si mesto nevie rady, nech osloví políciu. V sobotu a nedeľu a vždy doobeda tu určite nájdu osoby, s ktorými treba už konečne spraviť poriadok.
06. november 2019

Iveta

Posledné dva komentáre patria pod Odkaz pre starostu M.R.Štefanika-neporiadok a odpadky ... z 2.9.2019 od Iveta. Nedalo sa to priradiť pod môj odkaz, tak som to napísala ako nové podnety. A ten, kto spravuje túto aplikáciu to priradil pod tento odkaz.
Problém je v podstate rovnaký. Neporiadok pri kontajneroch a pravidelné denné vykrádanie búd Ekocharity.
A HLAVNE IGNORÁCIA zo strany mesta - našich zamestnancov, starostu - ktorý je za naše mesto zodpovedný, ale napriek opakovaným podnetom nič v tomto smere nepodnikol.
08. november 2019

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opatovne preposlany samosprave,

Pavla Rachelova
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania