Zanedbaná zastávka

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Klara 17. mája 2017

Dobry den,
Na ul. L. Stura (blizsie k pesej zone, priblizne pri kvetinarstve) sa nachadza skareda opustena autobusova zastavka. Chcem poprosit nase mesto o napravu - obnovu. Nachadza sa na frekventovanej ulici, a je na hanbu.

17. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. správy majetku mesta MsÚ Levice.

MsÚ Levice
19. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, autobusová zastávka na Ul. Ľ Štúra nie je vlastníctvom mesta Levice. Jej vlastníkom je spoločnosť KELPY, s.r.o. a táto spoločnosť má v nájme od mesta pozemok pod zastávkou.

odd. správy a evidencie majetku mesta, MsÚ Levice
19. máj 2017

Klara

Dobry den, dakujem za odpoved. Len teraz netusim v com ma tato odpoved pomoct mne ako obcanovi mesta. Ci mam pisat a bombardovat spol. KELPY?? Mesto nema ziadne pravomoci??
23. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vlastník stavby bol stavebným úradom vyzvaný na úpravu resp. odstránenie predmetnej zastávky.

Ing. Rastislav Juhár, prednosta MsÚ Levice
29. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Na rokovaní s konateľom spoločnosti KELPY, s.r.o. p. Gejzom Cziriom, uskutočnenom dňa 23.5.2017 vo veci autobusovej zastávky na Ul. Ľ. Štúra bol majiteľ tejto zastávky požiadaný o vylepšenie jej technického stavu z estetických dôvodov pretože sa nachádza v centrálnej mestskej zóne. K problematike p. Cziria uviedol, že po zvážení finančných nákladov sa rozhodne, či uskutoční jej údržbu, resp. jej prípadné odstránenie.

odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice
29. máj 2017

Klara

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď a snahu :)
02. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zastávka na Ul. Ľ.Štúra bola vlastníkom upravená - bol vykonaný náter stánku a opravená prepadnutá dlažba v priestore čakárne.

MsÚ Levice
11. august 2017

Klara

Dobry den, pred dvoma dnami som isla okolo uvedenej zastavky a bola som nemilo prekvapena - preco nie je natreta cela zastavka? Natrety je len stanok, dlazba ja opravena stylom vysypany piesok, dlazba nahadzana, piesok vsade..zbytok zastavky je hrdzavy, spinavy nadalej..okolo je bordel, stara trava, spaky vo fugach... otrasne...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.