Prezentácia mesta na webe

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Milan Hríbik 22. mája 2017

Pekný deň, pán primátor. Budem stručný, myslím, že by bolo pekné, umiestniť na balkón mestského úradu webovú kameru s celkovým pohľadom na námestie. Mali by sme (hlavne starší, imobilní občania a obyvatelia okolitých obcí) možnosť sledovať práve prebiehajúce akcie v reálnom čase. Veľmi pekne je to vidieť v aplikácii WebKamery, ktorá je zadarmo na Obchod Play. Po nainštalovaní aplikácie označíte ľavý horný roh obrazovky. Rozvinie sa Vám roletka s možnosťami. Označte "Živé prenosy", online 24 hod. denne. O čosi nižšie, v tej istej roletke, je "Moje vlastné", pre pridanie novej kamery. Dôležité je, že to skoro zadarmo, no efekt je obrovský. S pozdravom, Milan Hríbik.

05. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Hríbik, ďakujeme za podnet. Preveríme si možnosti a budeme sa snažiť v dohľadnom čase zrealizovať osadenie "live kamery" na prenos záberov z námestia.

Ing. Štefan Mišák, primátor mesta Levice
14. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, live kamera bola na mestskom úrade inštalovaná začiatkom tohto roku a spustená do prevádzky začiatkom marca 2020. Zábery live kamery nájdete na https://n328.meraki.com/external_stream/view/691865492754793006 , resp. po odkliku cez banner na webstránke mesta Levice.

útvar primátora, MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania