Prekážka - stĺpy

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
jana 24. júna 2017

medzi garazmi na ul. M.R Štefanika 23 a M.R.štefanieka 25 su postavene,zakopane stlpy ,ktore brania prechodu autam,hlavne smetiarskym a ohrozuju premavku za tmy, nakolko nie su farebne zvyraznene! nevidno ich o com svedci aj posledna nehoda! niekto na vlastnu pest ich tam zakopal, prosime o doriesenie a vyjadrenie... alebo to ma na svedomi mesto? tak preco nie su viditelne oznacene podla zakona, vid.ako napr. posledna prilozena foto?

24. jún 2017

Feri Fero

Sme za odstránenie stlpov, zaroven za vybetonovania strkovej casti chodnika, popripade niake oznacenie,aby sa dana situacia uz nezopakovala,dakujeme
27. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice
27. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe žiadosti občanov z Ul. M.R.Štefánika o obmedzenie prejazdu ťažkých motorových vozidiel popri garážach, mesto Levice požiadalo Okresné riaditeľstvo policajného zboru Levice o odsúhlasenie dopravného zariadenia - regulačné stĺpiky. Na základe jeho súhlasného stanoviska zo dňa 28.12.2016 mesto Levice z hľadiska bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky vydalo dňa 10.1.2017 určenie dopravného zariadenia, ktoré bolo zrealizované v mesiaci február 2017. Farebné označenie v zmysle platnej STN, ktoré bolo poškodené, sme obnovili dňa 26.6.2017.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania