Oplotenie smetných košov na ul. Súkennícka

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Lucia Miková 10. júla 2017

Opakovane týždenne takýto pohľad na smetiaky na ulici Súkennícka na V. rybníkoch. Je nevyhnutné oplotiť uzamykateľným spôsobom, aby nedochádzalo k vyhadzovaniu smetí z koša "rôznymi skupinami obyvateľstva". Následne je neporiadok rozťahaný po celom sídlisku a takýto stav je tam permanentne.
Ďakujem za riešenie situácie.

11. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedenú situáciu považujeme za neprijateľnú. Momentálne mesto uvažuje o kompletnom uzamykaní kontajnerových stojísk, ktorých realizácia bude závisieť od finančných prostriedkov v roku 2018.....atď. Preto apelujeme na občanov, aby neprístojnosti na kontajnerových stojiskách nahlasovali na mestskú políciu. Mestský úrad bude uvedenú situáciu riešiť intenzívnejším upratovaním aktivačnými pracovníkmi.

Ing. Rastislav Juhár, prednosta MsÚ Levice
11. júl 2017

anonymus

Pridajte jedného aktivačné ho pracovníka ku každým smetiakom,a majú o prácu postarané! Toto riešte okamžite,a nie že máme to v pláne.Tento problém sa vyskytuje už asi pár rokov a stupňuje sa,mali ste času dosť,treba realizáciu.
01. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, problém sa snaží mesto riešiť budovaním uzamykateľných kontajnerových stojísk, ktoré zabraňujú v rozfúkaní odpadkov, vyhadzovaniu "cudzieho odpadu" a tiež bránia vyberačom v prístupe ku kontajnerom.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania