Parkovanie - Kyjevská

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Jaroslav 08. augusta 2017

Na ulici je vybudovaný paralelný pás zo zámkovej dlažby. Ešte nedávno privádzal vodičov do rozpakov, lebo nevedeli, či je to plocha na parkovanie, alebo chodník. Odrádza ich aj dodnes neupravený obrubník a chýbajúce zvislé (vodorovné) označenie parkoviska a spôsob státia. Ak má byť úsek ulice obojsmerný, potom si to vyžaduje vyznačiť spoločnú hranicu parkovacich miest (na vozovke!?) a vyhradiť smetné kontajnery miesto mimo vozovky. A nakoniec aj zákaz parkovať na zelenom páse a odstrániť hrany obrubníka.

09. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na referát dopravy odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ Levice.

MsÚ Levice
14. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedený chodník bol opravený (uvedený do pôvodného resp. lepšieho stavu) po rozkopávke v súvislosti s výstavbou horúcovodu. S vyznačením parkovacích miest sa na ňom neuvažuje, pretože je to chodník pre peších, ktorý má tomuto účelu aj slúžiť.

odd. výstavby a územného plánovania MsÚ Levice

16. august 2017

Florián Pánik

ked je to chodnik pre pesich preco tam stoja auta mestska policia nech to riesi.
16. august 2017

Jaroslav

Pán Pánik, úradník nerozmýšľa ako veci vylepšiť, ale ako ich zaviazať do šanóna. A policajt? Ak vás niekto udá, že pol kolesom stojíte na vysušenom trávniku, tak tam prídu a inkasujú. A taký luxusný, hádam aj štvorpruhový chodník nemajú široko ďaleko. Ani v najväčšej slovenskej dedine Národnou radou.:-)
25. august 2017

Florián Pánik

nerobim na urade a laskovo mi netykajte, a napiste si tam cele meno. pt

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania