Skok na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
František 16. augusta 2017

Na moste cez Podlužianku - odbočka z ulice Ľ. Štúra na Poľnú je obrovský skok na ceste. Je tam veľmi zdeformovaná vozovka, hrozí poškodenie kolies a nápravy na aute. Pri oprave cesty na Štúrovej ulici sa mohlo naprojektovať nadpájanie vozovky o 2metre ďalej na moste, a problém by bol odstránený.

17. august 2017

*pt*

na tento skok aj na nerovnost na moste od VUB som upozornoval komisiu dopravy pocas realizacie oprav na Sturovej , aby sa to spravilo zaroven ...jedna vec sa podarila presadit, tak druha uz nie ..asi nevydalo z FP , skoda ...
18. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice

22. august 2017

Pavol

Išiel som včera okolo a už tam je časť cesty vyrezanej asi sa už na tom robí.
22. august 2017

*pt*

to je vyborna sprava ... takze partia moze plynulo prejst na dalsi most , napr. ten cez Podluzianku medzi Tescom a hradom ... alebo treba poslat novy samostatny podnet?
22. august 2017

Pavol

podla toho co som si tu už prečítal za odpovede mesta tak sa mi zdá že tá časť komunikácie nepatrí pod správu mesta Levice ale pod VÚC. Ale ak dáte nový podnet určite tým nič nepokazíte.
23. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mostné teleso na Poľnej ul. bolo opravené dňa 22.8.2017

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

25. august 2017

*pt*

nie, schválne ten podnet zatial nenahlasim .... chcem vediet, ci komepetentni reaguju skutocne len na zverejnene podnety, alebo im ide o zlepsie situacie v meste, a kedze moj komentar museli citat, snad to uz zariaduju

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania