Zanedbaný Koháryho pamätník

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
František 23. augusta 2017

Zanedbaný Koháryho pamätník a jeho okolie

25. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, okolie Koháryho pamätníka bolo vyčistené dňa 24.8.2017 prostredníctvom aktivačných pracovníkov a dobrovoľníkov.

MsÚ Levice

28. august 2017

Martin

Prečo sa zneužívajú aktivačné práce na takéto veci? Koháryho pamätník má na starosti Levický okrášľovací spolok, alebo pána poslanca Tolnaia už nezaujíma? Poslúžili mu na to, aby sa dostal do MsZ ako poslanec a teraz mu je už k ničomu?!?
29. august 2017

František

Existuje nejaká dohoda ktorá vymedzuje kompetencie ohľadom starostlivosti o pamatnik ?
30. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto aktivačných pracovníkov nezneužíva. Aktivačná činnosť je forma menších obecných služieb pre obec/mesto na podporu udržiavania pracovných návykov dlhodobo nezamestnaných občanov, ktorí sú poberateľmi dávky v hmotnej núdzi. Tieto služby sú určené napr. práve aj na zveľaďovanie životného prostredia obyvateľov obce. Čo sa týka Levického okrášľovacieho spolku, jedným z účastníkov tejto brigády bol aj p. Tolnai.

MsÚ Levice


30. august 2017

Martin

Aktivačné práce predstavujú najlacnejšiu pracovnú silu na trhu práce. Vy by ste za tých cca. 60 e neboli ani len ráno vstali... Ak tam bol aj p. Tolnai, tak iba vo svojom pracovnom čase (aktivačné práce sa vykonávajú doobeda) a teda za naše dane. Super...
19. október 2017

Bagara

OK, nech pomáhajú a získavajú pracovné návyky aj socialkári /poberatelia DvHN + aktivační pracovníci/, ale nech tam FYZICKY zamakajú aj zamestnanci príslušných úradov (nemyslím priamo kancelárske krysy)! Položil si už niekto 1. veľmi jednoduchú otázku? Čo bude s mestami a obcami, kde je veľmi nízka nezamestnanosť a chudoba, keď nebudú k dispozícii socialkári??? Mesto /obec/ skolabuje pri riešení špinavých a ťažkých fyzických prác?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.