Zarastená cesta smer pamätník Šiklóš

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Roland 23. augusta 2017

Rad by som požiadal o údržbu cesty od reštaurácie Koliba na Margite Ilone smerom k pamätníku Šiklóš je to zároveň cesta aj do viníc a keďže má len jeden jazdný pruh v oboch smeroch je už tak zarastená že už je nutne autom ísť po krajnici aby sa nepoškodil lak na aute . Pamätník je krásne zrekonštruovaný no cesta k nemu sa pomaly stráca v poraste. Ďakujem .

25. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice

30. august 2017

IVAN

A ešte k tej zarastenej ceste by bolo dobre opraviť par metrov totalne rozbitej cesty na jednom useku ,neda sa s tadial pomaly ani prejsť .
31. august 2017

Jaroslav

Jazdím tade párkrát v mesiaci. Cestu vnímam ako technologickú družstevno-farmársko-viničiarsku ale dnes aj jedinú turistickú. Pešo, či autom mnohí máme cieľ Šiklóš. A aj návštevníci Margity-Ilony vrátane Koliby, čo náhodou počuli a náhodou videli akýsi vrch a na ňom pamätník. Tá cesta si zaslúži viac pozornosti - čo na to mesto, čo jeho komisie, napríklad Komisia MsZ obchodu, služieb a cestovného ruchu, Komisia pre zabezpečovanie požiadaviek, potrieb a záujmov obyvateľov mestskej časti Kalinčiakovo, Komisia MsZ dopravy a správy mestských komunikácií, výstavby a územného plánovania? A komisionálny úsudok by mohla mať aj Komisia MsZ kultúry. Občianske združenie Spoločnosť na obnovu a využívanie pamätníka bojov Červenej armády na vrchu Vápnik – Šiklóš urobilo kus dobrej práce (a vandali tiež) aby ukázali nielen nedávnu,či pravekú históriu, ale aj krásu levického kraja. Tak aspoň raz do roka nech sa aj mesto postará o svoju reputáciu. A adminovi doporučujem, aby tento odkaz netlmočil starostovi (primátorovi), ten má dosť iných starostí. Nech si sadne do auta a vidí! A nech nezabudne na komisie.PS: Nech sa ma nepýta, kde na to vziať preniaze, ja mám len prasiatko, čo zabíjam raz do roka.
21. september 2017

*pt*

Jaro, ved vies ze toto sa uz preberalo velakrat a ze pomnik patri do katastra M. Ludany. Mesto nemusi (mohlo by podla mna keby mimoriadne velmi chcelo) v tejto lokalite robit nic.
Aj ked tam chodia na 99% prave Levicania :)
22. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, predmetná cesta je účelová komunikácia, ktorá nie je v majetku mesta. Po telefonickom dohovore s Regionálnou správou a údržbou ciest Levice bude cesta upravená v priebehu 39. týždňa.


Ing. Rastislav Juhár, prednosta MsÚ Levice


25. september 2017

Odpoveď samosprávy

k pripomienke p. Jaroslava
Mimochodom drevené smerové tabule na Šiklóš (od Levíc aj od M. Ludán) aj informačnú tabulu urobilo práve mesto Levice, ktoré sa podľa Vás nestará, nie raz ich dalo mesto opraviť po nájazde vandalov, nehovoriac o oprave príjazdovej cesty k pamätníku či o opakovaných likvidáciách divokých skládok v okolí. Na začiatku turistickej sezóny dáva mesto opíliť kríky na príjazdovej komunikácii, napriek tomu, že nie je ani v katastri ani v správe mesta.


MsÚ Levice


06. október 2017

Odpoveď samosprávy

Kríky na príjazdovej ceste na Šiklóš boli upravené.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice


Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania