Neestetická nebezpečná nefunkčná telefónna búdka

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
František 26. augusta 2017

Nevyužívaná, neestetická už aj nebezpečná telefónna búdka na Ulici ku Bratke. Rozbité sklo - možnosť úrazu detí.

31. august 2017

Jaroslav

Nuž, ja by som z nej spravil "retro", možno aj pár mladým umelcom by napadli detaily. Lenže pre koho, tiež len pre pár mladých vandalov? A tak druhé riešenie je chirurgický rez autogénom. Čistý výťažok bude možno 20 €čok, ale mestskú kasu možno poteší.
05. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, telefónne búdky nepatria mestu. Ich prevádzkovateľom boli Slovenské telekomunikácie (v súčasnosti Slovak Telekom), ktorého sme vyzvali k ich odstráneniu.

MsÚ Levice

14. september 2017

Bagara

Pred pár mesiacmi som písal článok o tomto probléme! "Viem asi pre mesto Levice na Slovensku „Utópia“ – ale predsa by sa dali tieto voľakedajšie telefónne búdky v meste (POZOR nie je ich málo a sú logicky_demograficky, teritoriálne rozmiestnené!) využiť ako tzv. WIFI FREE ZONE!!! Možno by mohlo poskytovať NET WIFI FREE SIGNÁL. Zaiste by to využilo mnoho tínedžerov, ale aj pokročilejšie vekové kategórie obyvateľov mesta pre pripojenie svojich mobilných telefónov pre príjem NET signálu ZADARA!!! (túto moju predstavu_námet na riešenie_myšlienku 100% niekto ukradne :-D)".
14. september 2017

Bagara

... soráááááááč - pomýlil som sa - ja som o tomto CRASH RETRO telebúdkovom fenoméne písal už 08. augusta 2016 :-) A čo? Nič! Zdochol pes! hihihi :-D
18. september 2017

Jaroslav

Podľa odpovede samosprávy majú byť búdky odstránené. Rozhodla sa, tak načo sa tu namáhať?! Wifi je dobrý nápad, lenže pre tínedžerov by bolo potrebné osadiť aj pár lavičiek. A to je jednak riskantné a pre mesto zbytočné výdavky:-(
23. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, spoločnosť Slovak Telekom, ako vlastník a prevádzkovateľ telekomunikačných zariadení, odstráni nefunkčnú telefónnu búdku v priebehu 43. týždňa.


MsÚ Levice
20. november 2017

Jaroslav

...odstráni nefunkčnú telefónnu búdku v priebehu 43. týždňa.
20. november 2017

František

Jarko, telefónna búdka je preč. ;)
28. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, telefónna búdka bola odstránená spoločnosťou Slovak Telekom.

MsÚ Levice
29. november 2017

Martin

Ak by si Levičania zvolili iného primátora, než gamblera, návštevníka bordelov a komunistického dinosaura, tak by sa tato telefónna búdka neodstránila, ale využila na WIFI. Je jasné, že jej odstránenie bolo ideálnejším a rýchlejším riešením...Voľby sa blížia!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania