Zanedbaná údržba ulíc v meste

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
František 07. septembra 2017

Zanedbane krajnice ulic v centre mesta dlhodobo necistene - nezametane . L. Stura, Zahradna, Komenskeho, Tyrsova, Mlynska, Polna, Ludanska Saratovska atd. Aka je efektivita a vyuzitie zametacieho auta ?

08. september 2017

Martin

Problém je, že CELÉ Levice sú jeden veľký bordel.Pri najbližších voľbách snáď Levičania konečne dostanú viac rozumu, než naposledy...
11. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice

12. september 2017

Odpoveď samosprávy

Čistenie ulíc mesta vykonáva firma Vialle podľa harmonogramu čistenia. Ten je zverejnený v oznamoch na stránke mesta, sú tam uvedené aj trasy, ktorými čistí zametacie auto. Uvedené trasy sú čistené pravidelne - trasa A každý týždeň, trasa B, C dvakrát za mesiac a trasy D jeden krát za mesiac. Tak isto je zabezpečené aj čistenie mesta od buriny z krajníc a chodníkov, ktoré sa vykonáva nepretržite od 15.mája - po ukončení čistenia po zimnej údržbe podľa harmonogramu. Pri čistení vozidlo obchádza zaparkované motorové vozidlá, ktoré stoja na uvedených komunikáciách.Tieto nečistoty sa potom dočisťujú v rámci harmonogramu ručne. Pri tomto čistení vypomáhajú aj aktivační pracovníci, ktorí čistia chodníky podľa podnetov od občanov prípadne podľa potreby. Ludanská cesta - cesta III. triedy č. 1514 - je v správe Regionálnej správy a údržby ciest Nitra a.s. , Stredisko Levice.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

21. september 2017

Odpoveď samosprávy

Vieme že sú nedostatky a snažíme sa ich odstrániť, ale finančné možnosti mesta sú limitujúce. Pre odstránenie nedostatkov a zlepšenia čistenia komunikácii a verejných priestorov mesto zakúpi čistiaci stroj na čistenie chodníkov z dlažobných kociek a krajníc, vysávač lístia, ktoré bude prevádzkovať pracovník mesta.
Odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania