Obrubníky

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Pavol 19. septembra 2017

Dobrý deň, chcel by som poprosiť mesto či by mohlo spraviť "nájazd/zjazd" pri vysokých obrubníkoch. Jedná sa o to, že ak idete s kočíkom je problém vyjsť a hlavne zísť z obrubníka (nehovoriac o tom keď v danom mieste je nejak poškodený povrch komunikácie).
Pri prechádzaní cez tieto obrovské obrubníky veľa krát musím zastaviť preniesť kočík ručne, a tým zdržujem a narušujem plynulosť cestnej premávky. Už neraz mi skoro prešlo auto po pätách čo nebolo ochotné počkať zo 5s kým vyložím kočík na chodník cez ten obrubník.
Myslím že by postačovalo vybrať zopár tých obrovských obrubníkových kameňov, vysypať tak za fúrik asfaltovej zmesi a spraviť nábehovú hranu, Niekde v rámci mesta som to už videl (mám pocit že to je hneď za zastávkou tak spravené). Na foto iba jedno miesto z mnoha, ale najfre.

20. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice

20. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, priechod pre chodcov s ostrovčekom sa nachádza na ceste I/51, ktorá je v správe Slovenskej správy ciest Bratislava, s ktorou sme viackrát rokovali o vybudovaní bezbarierových priechodov na ceste I/51, zatiaľ bezúspešne. Váš podnet na tento nedostatok odošleme SSC Bratislava,


odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

22. september 2017

Marian Staron

zatial vsetko co je v sprave SSC BA, je riesene neuspesne, co tak ju zazalovat ze nerobi to co ma? myslim si, ze pravny odbor na úrade mame, alebo je tam len pro forma?
25. september 2017

Odpoveď samosprávy

Bezbariérová komisia, ktorá je poradným orgánom zástupcu primátora mesta, si v rámci svojich aktivít stanovila úlohu riešiť aj bezbariérovosť priechodov pre chodcov. Jej členovia vytypovali viacero problematických priechodov v meste, ktoré sa budú postupne upravovať na bezbariérové.

MsÚ Levice


25. september 2017

Pavol

Je super že taká komisia je, aj to že má vytypované dané miesta, len ja som to ešte nejak nepocítil. Na ulici Turecký rad je strašne malá časť daná do bezbariérovej formy presnejšie iba na kruhovom objazde pred nadjazdom, zvyšok má "polmetrové" obrubníky a ľudia s kočíkmi nehovoriac o ľuďoch na vozíčku majú čo robiť aby stihli odskočiť pred autami. Zoberte ľudí z SSC BA polku dajte na vozík druhej polke kočíky a nech si prejdu trasu z výpadovky do Tesca po strane kde sa napája ul. Ľudmili Podjavorinskej a Turecký rad. A ako vyšší level nech prejdú z jednej strany na druhú na mieste bez svetelnej signalizácie a najlepšie medzi treťou a štvrtou poobede.
19. apríl 2018

Pavol

Dobrý deň,

máme nejakú odpoveď z SSC BA?
Aké miesta má na tento rok vytypované Bezbariérová komisia?
31. august 2018

Pavol

Nejaké nové info??
31. august 2018

Pavol

Nejaké nové info??
19. september 2019

Pavol

Dobry den, mame nejake aktualne info o planovanych upravach obrubnikov?
24. september 2019

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opatovne odoslany samosprave,

s pozdravom,

Pavla Rachelova
[email protected]
01. október 2020

Martin Hebert

Problém je už vyriešený...
09. jún 2022

Pavol

by ma zaujimalo ze ako je to vyriesene, na danom mieste sa nic nezmenilo, maximalne je viac olupany asfalt na ostrovceku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania