Ekologická havária na komunikácii ul.M.Monaca

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Dušan Parízek 02. októbra 2017

Dňa 29.9. piatok o cca 13:00 hodine na ulici M.Monaca došlo pri betónovaní nájazdu k poslednému domu, k havárii na stroji tzv.Pucmajster.Náledkom čoho bolo vytečenie cca.10 litrov oleja so systému stroja a aj vyliatia betónu v objeme 1m3 NA VEREJNÚ KOMUNIKÁCIU. Olej je roztečený po celej ulici.Pracovníci stavebnej firmy zasypali olej čiastočne Perlitom a nechali to bez následného riešenia.PROBLÉM som riešil s p.Botkom,ktorý má na starosti verejné komunikácie,ktorému som poslal aj fotky.Dnes 2.10. mi pán Botka povedal,že je všetko v poriadku a cesta nieje poškodená( NO JA NEVIEM,či som z inej galaxie alebo mám slabý zrak).Pokiľ by to bolo pred vchodom primátora, asi by bol jeho zrak lepší.SAMOZREJME, že chcem ako všetci obyvatelia ulice, nech cestu stavebník dá do pôvodného stavu!!!!

03. október 2017

Dušan Parízek

Ešte som sa zabudol zmieniť o tom, že tzv.Pucmajster a aj auto s betónom boli stavebnej firmy ZLATNER sro.Len pre lepšie info
03. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mestský úrad na základe Vášho telefonátu a následného mailu riešil uvedenú situáciu so stavebnou firmou, ktorá je zodpovedná za uvedené znečistenie. Konateľ firmy nás ubezpečil, že vzniknuté poškodenia a znečistenia budú odstránené v čo najkratšej dobe.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice


11. október 2017

Dušan Parízek

Situácia sa ani po 10 dňoch nezmenila. Nikto žiadnu nápravu do dnes nespravil.Predpokladám, že nikto so samosprávy vyriešenie problému neprišiel osobne preveriť ale spoľahol sa len na prísľub firmy Zlatner, ktorá problém spôsobila. VERÍM, že po opätovnom poukázaní na nezmenený stav sa bude problém riešiť AKTÍVNEJŠIE!
16. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, znečistenie bolo odstránené.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
16. november 2017

Dušan Parízek

Ak toto považujete za vyčistené tak asi žijete na inej planéte. Nikto nič čistiť nebol, stav je v súčasnosti taký, že dáš niečo zmyl týmto zatiaľ skončilo. Vidíte tam ten veľký sivý fľak? Áno je to fľak od vyliateho betónu. Vidíte tmavšie sfarbenie cesty? Áno je to zostatok oleja!!! EŠTE STÁLE MÁTE POCIT, že to niekto čistil???!!!
19. november 2017

Martin

Je jasné, že niekto z MsÚ si neplní svoje pracovné povinnosti a tak je tu jediné riešenie: NEKOMPROMISNE ŽIADAŤ JEHO HLAVU!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.