Parkovisko za kultúrnym domom Družba

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
IVAN 11. októbra 2017

Prosím opraviť príjazd na parkovisko za KD Družba oproti SENIORHOUSE je tam veľká jama,nedá sa stadiaľ už pomaly ani prejsť.,aspoň štrkom vysypať. Viem že parkovisko bolo oficiálne zrušené a už asi ani nie je v správe mesta ale aj tak by sa to mohlo opraviť ,hlavne teraz kvôli jarmoku.

11. október 2017

Martin

Nesúhlasím s tým, aby sme za naše dane opravovali niekoho majetok! Mesto nech vyzve majiteľa pozemku o nápravu, ale nech sa neopováži čerpať z verejných prostriedkov! Dosť bolo bezhlavého míňania našich peňazí!!!
17. október 2017

*pt*

Martin, neviem ci prave toto je bezhlave minananie penazi. Skus porozmyslat, ci by bolo lacnejsie take parkovisko pre 150 aut vybudovat alebo pouzit zadarmo sukromne, len dosypat jednu dieru ;)
18. október 2017

Bagara

Prikláňam sa k poslednému komentáru. Neplatíš parkovné, čo je dosť podstatná záležitosť pre šoférov a to nielen občanov Mesta. No, ale neviem či na druhej strane Mestu neunikajú peniaze do rozpočtu, keď súkromník vlastní parkovisko, šoféri neplatia, ľudia hurá tešme sa, ale z toho dôvodu nevyužívajú platené parkovacie miesta v meste a tak sa kasa MsÚ ochudobňuje /napr. je menej peňazí na odmeny zamestnancov MsÚ :-) /. Neviem – mal by sa k tomu vyjadriť niekto z Mesta ako to vlastne je a čo je lepšie, najmä pre koho.
20. október 2017

Miloš Zaujec

Je pravdou že dočasné parkovisko bolo zrušené, pozemok je v súkromných rukách to že tam dovoľuje ľudom parkovať je vecou majiteľa pozemku. Mesto nemôže investovať do cudzieho majetku.
23. október 2017

Bagara

Pán Zaujec, chýba tu Vaše jednoznačné stanovisko. Je predsa super že ľudia nemusia platiť parkovné a najmä keď vieme aká je situácia s parkovaním pred NsP. Ale unikajú peniaze do Mestského rozpočtu! Aký máte názor na túto vec? Mesto by nemohlo poskytnúť nejakú symbolickú finančnú čiastku na úpravu parkoviska? /možno iba 1000 EUR/ Tomu neverím.
24. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe upozornenia mestským úradom vlastník parkoviska zabezpečil úpravu vstupu na parkovisko.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
25. október 2017

*pt*

double bingo :D
26. apríl 2019

Ivan

Chcem sa spýtať či je potrebné fotiť výtlky na hlavných ťahoch v meste a najpoužívanejších parkoviskách ? Nemohol by správca cesty načasovať služobne auto a každý deň obehnúť jednu časť mesta?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania