Parkovanie - čiary

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Pavol 13. októbra 2017

Dobrý deň, chcem sa spýtať, na koho sa obrátiť so žiadosťou o namaľovanie parkovacích čiar (i keď iba nejakých polovičných). Nakoľko nie sú žiadne nakreslené potom vznikajú situácie ako na obr. a míňajú sa parkovacie miesta zbytočne. Konkrétne na obr sa jedná o parkovaciu plochu na Ul. M. R. Štefánika (bývalé ADATO)
Za nasmerovanie/riešenie vopred ďakujem

13. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice


13. október 2017

Bagara

Pavol, trosku si mimo! Ex Fa Adato je o cca 80m ďalej - blizsie ku Gymnáziu :-) A ináč keby malo mesto riešiť maľovanie čiar na každej ulici - sídliskách na parkovanie áut, tak by sa zbláznili na MsÚ! Všade to radšej robia svojpomocne miestny šoféri a používatelia parkovacích miest :-) (treba sa dohodnúť na členskej schôdzi bytového družstva - s predsedom a pýtať financie z fondu FO na farbu a iné pomôcky - pár chlapov z činžiaku to spraví za 2 - 3 hodinky) :-)
16. október 2017

Jaro

Bagara, čiary, ktoré vyznačujú parkovacie miesta, sú vodorvné dopravné značky. Tie si nemôže hocikto osádzať (maľovať).
17. október 2017

Marian Staron

myslim si, ze niekto zodpoveda za dopravu aj na mso, tak by sa mal vyjadrit, alebo to pojde zase fo stratena ako vsetky snahy o namalaovanie vodorovneho zdacenia ?
18. október 2017

Bagara

Jaruško môj, nebuď detinský a malicherný. Vieš koľko je parkovacích miest v celom meste a v prímestských častiach? To sú 10. tisíce! Vieš si predstaviť, keby to malo Mesto všetky označiť? Okrem toho, čo si neurobíš sám – nemáš v ponímaní MsÚ, a to v mnohých prípadoch! Ja som iba napísal svoj názor ako to veľmi rýchlo a lacno zrealizovať. Aj naše bytové domy na mojej ulici si to spravili na svoju zodpovednosť svojpomocne a verím že to žiadnemu orgánu nevadí (už roky to máme) a nebude to nikto šetriť prečo, ako k tomu došlo a kto to urobil! Nie spokojnosť vodičov a majiteľov áut (na danej ulici užívateľov parkovacích miest) sú dôležité? bu bu bu Jarko - Kto sa bojí, nech nejde do lesa hihihi :-)
25. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestský úrad Levice zaradil do návrhu rozpočtu 2018 finančné prostriedky na vodorovné dopravné značenie na parkoviskách v celom meste Levice. Po schválení fin. prostriedkov pristúpime k realizácii podľa harmonogramu prác.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
25. október 2017

Pavol

Dobrý deň,
ďakujem za odpoveď, môžete mi však potvrdiť, že sa počíta aj s parkoviskami pred bytovými domami a nie len s platenými mestskými parkoviskami. Čo všetko spadá pod "...značenie na parkoviskách v celom meste Levice...".
02. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zóna plateného státia v centre je zvlášť, v návrhu rozpočtu na vodorovné dopravné značenie sa jedná o obytné súbory.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
02. november 2017

Bagara

Nóóóó tak ľudkovia, zas nebuďme naivní! Finančné krytie určite nebude pre celé mesto. V prvom rade pôjde o vyvolených ľudí spriaznených s MsÚ a mohol by som uviesť príklady z minulosti, kde vždy sa protežovali určité osoby, práce, služby a iné záležitosti poprepletané s mestským úradom a nie obyčajní ľudia :-) Sto % sa budú značiť najmä parkoviská pred bytovými domami, kde býva nejaký zamestnanec z MsÚ, alebo jeho rodina, popr. tzv. „szervusz“ kamaráti!
19. apríl 2018

Pavol

Dobrý deň,
poprosil by som mesto o aktualizáciu informácie ohľadne realizácie vodorovného značenia - parkovacích čiar. Respektíve v akom období je daný výkon zaradený do harmonogramu prác.
Ďakujem
31. august 2018

Pavol

Dobrý deň,
môžem mesto poprosiť o aktualizáciu informácií k vodorovnému značeniu.
Ďakujem
11. apríl 2019

Pavol

Dobrý deň,

neviem aký kalendár má mesto ale už máme rok 2019 a značenie ešte stále nie je.
19. september 2019

Pavol

Dobry den, blizi sa nam uz druhe vyrocie podnetu. Ma mesto nejake stanovisko? Za odpoved vopred dakujem.
24. september 2019

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opatovne odoslany samosprave,

s pozdravom,

Pavla Rachelova
[email protected]
07. marec 2020

Pavol

rok 2020 a o znaceni ani chyru
08. marec 2020

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opatovne odoslany samosprave,

s pozdravom,

Pavla Rachelova
[email protected]
01. november 2022

Pavol

Sice to trvalo 5 rokov ale dva dni pred volbami ciary nakreslene.
Podnet vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania