Vyhádzaný obsah smetných košov - pokračuje

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Miroslav 10. novembra 2017

Tento tyzden sa vyhadzany obsah smetnych kosov opatovne zdokumentoval na socialnej sieti, konkretne na uliciach Mochovska, Marxova, kpt. Nalepku.
Nepovazujem za odpoved, ze uvazujete nad kompletnym uzamykanim kontajnerovych stojisk, ktorych realizacia bude zavisiet od financnych prostriedkov v r.2018. Pretoze, ak sa neodsuhlasia financne prostriedky na tento ucel, tym padom sa nezabezpecia prekrytia a uzatvorenia vsetkych stojisk kontajnerov. Problem, ako je vidiet je celoplosny, nie len predmetnych stojisk, ktore tu boli zdokumentovane v minulosti. Napravu zabezpecujete prostrednictvom aktivacnych pracovnikov, ktori vyhadzany obsah odstrania. Situacia si vyzaduje skor napravnu/preventivnu cinnost, aby sa problem do casu avizovanej nadstavby stojisk neopakoval. Skuste posilnit hliadky MP.

10. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na oddelenie životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice
13. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, jednoznačne neporiadok spôsobili vyberači kontajnerov, odpad bol odstránený v stredu 8.11.2017

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
13. november 2017

Odpoveď samosprávy

Uvedený problém nám je známy, bohužiaľ mesto ťahá za kratší koniec, pretože nie je mysliteľné, aby sme ku každému zo 150 stojísk postavili policajta na celý deň.
Mestský úrad navrhuje na budúci rok do rozpočtu uzavretie 10 stojísk. Ich je výber je otvorený. Viac z nedostatku finančných prostriedkov v tejto oblasti nie je možné vykonať.

Ing. Rastislav Juhár, prednosta MsÚ Levice
16. november 2017

Bagara

Pán Juhár a čo Váš verejný prísľub tu na internete, na tejto stránke? Kde sú smetné koše pred Juniorom a v Hradnom parku???
Absencia smetných košov v hradnom parku a pred kinom Junior
ID 29673, Zaslal: Bagara, 09. júna 2016
Berúc do úvahy pripomienky obyvateľov, zaradíme do rozpočtu mesta na r. 2017 nákup malých betónových smetných nádob na komunálny odpad, ktoré budú osadené v hradnom parku, v parku M.R. Štefánika a pri lavičkách pred Juniorom
Ing. Rastislav Juhár, prednosta mestského úradu
18. november 2017

Martin

Toto je problém CELÝCH LEVÍC!!! Vedenie mesta absolútne nerieši túto problematiku a Juhárove i Mišákove slová sú ako dobrý, ale veľmi lacný vtip. Plat im ide, ale ZA ČO!!! Veď pre mesto Levice absolútne NIČ NEROBIA. Pán Juhár, radšej mlčte a netrieskajte sprostosti na kameru, pretože vyznievate ako...!
19. november 2017

Bagara

Vypisujem verejnú súťaž: kto a kedy videl z bežných obyvateľov mesta dvojicu Mestských policajtov PEŠO na obchôdzke po rajónoch – sídliskách a reálne riešili nejaký problém? /každá dvojica verejne známa na internete je zodpovedná za určitú lokalitu mesta_stačí kuk na internete/. Nech sem dajú „plusko“ všetci, ktorí ich nevideli a „mínusko“ keď ich videli! Nepomýľte sa vážení! Toto bude vizitka Mestskej Polície! :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania