Poškodená a prepadnutá cesta

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Neriešený

Na uvedenom mieste je rozbyta a prepadnuta cesta.

18. november 2017

Martin

Naše Levice sa nám ak ste si to nevšimli, milý a zbytočný pán primátor Mišák, rozpadajú! Voľby sa blížia a ak sa konečne nezobudíte z tej dlhoročnej letargie, tak ste na poste primátora definitívne skončili!!!
18. november 2017

Bagara

Nepodceňujem tieto a žiadnu tému, resp. problémy s vozovkou v LV, no lenže takýchto cestných defektov vozovky v meste je asi „milión“! Avšak, kto ešte nevidel problémy železničného nadjazdu a jeho riziká katastrofy ako časovanej bomby - plus vozovku na ulici Ľ. Podjavorinskej, tak asi nevie čo je rozbiť si na aute nápravu_diferenciál, tlmiče a ložiská kolies!
20. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice
20. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, opravu komunikácií zabezpečíme začiatkom budúceho roku v rámci údržby miestnych komunikácií. Začiatok prác bude závisieť od poveternostných podmienok.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
21. november 2017

Jaroslav

https://www.odkazprestarostu.sk/levice/podnety/39884/vpust - identické fotky, ibaže na Kyjevskej. Hm, Fakt sme ako v Kocúrkove!? Na Kyjevskej to samospráva rieši od mája a tu odpovie na to isté, že až v rámci údržby. Jasné, kto by chodil na tvár miesta, keď sa to dá aj spoza stola. Navyše, keď podobných kazov krásy mesta je (už to tu ktosi povedal) milión a aj mestská správa je z toho zmätená. A údržba, zrátal ich už niekto? Vynásobil ich cenami obvykle-neobvyklými a vložil ich do rozpočtu? Tento inštitút Odkaz pre starostu je síce len ako Dermacol na akné, ale mohol by pomôcť k troche spokojnosti občana.
21. november 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň Jaroslav, administrátori to nemajú šancu overiť, nakoľko nie vždy sú obyvateľmi daného mesta a navyše, kontrolovať všetky podnety, či náhodou nie je fotka "požičaná" je časovo náročné a neefektívne. Myšlienka je predsa tá, že všetky tri strany chcú zveľadiť a zlepšiť prostredie. Je na autorovej zodpovednosti poskytovať korektné informácie. Zo strany OPS sa dbá na to, aby sa duplicitné podnety nezverejňovali ako nové.

Pavla Rachelová
[email protected]
21. november 2017

David Duchoň

Pán Jaroslav mal na mysli identické fotky akože veľmi podobné ale určite nie tie isté nakoľko som ich vlastnoručne fotilg
21. november 2017

David Duchoň

Chcel poukázať na nečinnosť samosprávy, aspoň ja si to vysvetlujem takto :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania