Stále sa opakujúci neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení

Neustále vyhádzané smeti z kontajnerov a stavebný odpad, staré nabytky umiestnené vedla kontajnerov.

06. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
08. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, takýchto nepovolených uložení odpadu vznikajúcich nezodpovednými susedmi vzniká dosť často. Odpad nie je možné zobrať bežným zberovým vozidlom, a preto sa zbiera špeciálnym vozidlom ručne. Vzhľadom na to, že takýchto stojísk kontajnerov je viac ako 150, vozidlo sa k jednotlivým stojiskám dostane tak raz za 7-10 dní. Ale pokiaľ je tvorca takejto skládky v bytovom dome známy, stačí zavolať mestskú políciu, ktorá už vie zariadiť aby si dotyčný skládku odstránil na vlastné náklady a nie za financie nás všetkých.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
08. december 2017

Martin

Nebudte na smiech! Stačí zavolať Mestskú políciu?!? Mestská polícia si dááávno neplní svoju povinnosť.
08. január 2018

Ľudmila Jancíková

Dobrý deň. Už dosť dávno som sa dočítala, že mestským, policajtom sú pridelené okrsky v meste a tak by vo svojom rajóne mohli dôraznejšie upozorňovať na neporiadok a nespratníkov uzemňovať k slušnosti. Ja aj upozorňujem, ale sa bojím, že mi podtrhnú nielen vlastné nohy, ale aj tie podperné a na hroziace poškodenie nášho auta ani nepomyslím. Určite by si všimli, že po zavedení odpadového triedenia občanmi by čiernych kontajnerov na zmesový komunálny odpad stačilo na stojiskách menej. Na uvoľnené miesto by sa zmestilo viac kontajnerov na papier a plasty. Určite bi nám všetkým viac prospelo, keby občania mesta poznali svojich ochrancov poriadku. Aj o ohrozujúcich suchých konároch nad chodníkmi by sa zodpovední skôr dozvedeli. Ďakujem. Ľudmila
19. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, odpad bol odvezený začiatkom decembra. Od tej doby toto stanovište už bolo vyčistené niekoľkokrát. Kontajnerové stanovištia pravidelne čistíme, je to predmetom zmluvy na zabezpečovanie verejnoprospešných služieb v oblasti odpadového hospodárstva, skutočnosť je však taká, že odvezieme veľkoobjemový odpad a o pár dní je situácia rovnaká, zase je vyhodený nejaký veľkoobjemový odpad. Len za posledných 14 dní sme odviezli 22 ton takéhoto odpadu zo stanovíšť.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
11. marec 2018

Ku Bratke

Ďakujeme obyvatelom ul. Ku Bratke
17. december 2020

Ku Bratke

Dobrý deň, chcem nahlásiť neporiadok okolo kontajnerov a vyhodený nabytok.
18. december 2020

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania