Výtlky na Tichej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Michal 09. januára 2018

Tichá ulica je už opäť takmer neprejazdná. Výtlky sa už nedajú obchádzať a prejazd cez ne je už osobným autom takmer nemožný. Tento problém pretrváva dlhodobo, nakoľko ide o nespevnenú komunikáciu. Zasypanie výmoľov je len dočasné riešenie,niekedy len na par týždňov, v závislosti od použitého násypového materiálu (štrk nie je veľmi vhodný). Plánuje mesto aj nejaké aspoň z časti dlhodobejšie riešenie tejto komunikácie, ako napr. vybratie jestvujúceho podložia a zásyp konzistentnou vrstvou frezovaného asfaltu, pripadne asfaltovy koberec? Konkrétne nemyslim riešenie podľa už existujúcej projektovej dokumentácie, ktorá je pravdepodobne nerealizovateľná a niekoľko rokov zmrazená.
Ďakujem

09. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice.

MsÚ Levice
30. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, opravu komunikácie na Tichej ul. po odsúhlasení v dopravnej komisii zaradíme do harmonogramu opráv v roku 2018 spôsobom úpravy podložia a natiahnutia asfaltového koberca. Takáto oprava však vzhľadom na zložité výškové pomery nevyrieši odvedenie povrchových vôd, preto v budúcnosti bude potrebná komplexná rekonštrukcia komunikácie. Realizácia opravy sa môže uskutočniť koncom jarných mesiacov v závislosti od klimatických podmienok.



odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
03. február 2018

Jans Szaboova

Tankodrom

Katastrofalny stav cesty na tichej a svatojanskej ulici.
Auta uz maju problem vobec prejst
19. február 2018

*pt*

dam vam dobru radu ..odstahujte sa , lebo toto nevyriesia ani o sto rokov
02. máj 2018

Michal

Dobrý deň, chcem sa informovať, aký je progres s problémovou cestou, t.j. s plánovanou úpravou podložia a následného natiahnutia asfaltového koberca. Blíži sa koniec jarných mesiacov a prejazd touto cestou, stále spôsobuje obrovské problémi so životom v tejto lokalite. Požadujem vyriešenie úpravy tejto cesty, lebo toto už nie je znesiteľná a tolerovateľná situácia. ďakujem
21. júl 2018

Magdalena

Dobrý deň, podľa odpovede zo samosprávy sme sa v letných mesiacoch dočkali opravy problematickej cesty, no nie spôsobom, ktorý bol odsúhlasený - úprava podložia a natiahnutia asfaltového koberca. Úprava podložia vykonaná nebola a bol len natiahnutý asfaltový koberec. Pred vstupom na moj pozemok je výška asfaltového koberca vo výške 16 cm a tým pádom je vjazd osobného auta na moj pozemok úplne znemožnený. Žiadam kompetentných o bezodkladné odstránenie tohto problému.
09. marec 2021

Michal

Dobrý deň, tento problém bol vyriešený. Podnet je možne uzatvoriť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania