Odpad

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Bagara 17. januára 2018

Medzi kanálom Perec a bývalou budovou Úradu práce (v súčasnosti Stanley´s pizza okrem iných prevádzok) na ulici Poľná 6 je permanentne neporiadok a rozhádzané nečistoty. Obzvlášť šokujúce je, že sa tam pod stromami a kríkmi schádzajú podgurážený tínedžeri, bezdomovci ako aj feťáci ktorý nielen konzumujú alkohol a prchavé omamné látky (podobné Toluénu), ale prázdne fľaše aj rozhadzujú. Žiadam okrem pravidelného zberu odpadu aj kontrolu uvedeného priestoru príslušníkmi Mestskej polície.

17. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí a na Mestskú políciu Levice.

MsÚ Levice
18. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v nabližších dňoch bude neporiadok odstránený .

MsÚ Levice
03. február 2018

Bagara

Žeby za cca 2. týždne (16. dní) od prísľubu MsÚ, že podnet sa uspokojí - nebola vec vyriešená? Nebol som sa pozrieť, ale buď sa to vyzbieralo, alebo potom nemá význam sem niečo písať ako podnet, keď sa odpad ešte nevyzbieral, popr. kompetentní nedali vec do statusu – VYRIEŠENÝ. NEMYSLÍM SI, ŽE AUTOR PODNETU MÁ KONTROLOVAŤ SITUÁCIU KAŽDÝ DEŇ A INFORMOVAŤ PORTÁL, ŽE VEC JE VYRIEŠENÁ! Niekde postupy a procedúry celého portálu zlyhávajú. A toto sa stáva permanentne! Mohol by si tím portálu urobiť inventúru v každom meste a pri každom podnete, ktoré sa posledné týždne a mesiace (všimol som si, že v niektorých prípadoch až roky) nevyriešil, či je tomu aj tak skutočne, alebo iba MsÚ neinformuje o vyriešení podnetu (nepreklápa vec do statusu „Vyriešený“)!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania