Aktualizovať podnet
Rozhlas na sídlisku Rybníky 5

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Rozhlas na sídlisku Rybníky 5

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Patrik Jenei 06. februára 2018

Rozhlas je iba na križovatke textilnej a ľanovej ulice. Rozhlas vôbec nie je rozumieť. Počuť že rozhlas rozpráva ale nič nie je rozumieť. Preto navrhujem pridať rozhlas na odfotené miesto na fotke. Je to miesto na konci parkoviska na Ľanovej ulici. Nakoľko bývame v Leviciach a chceli by sme sa zúčastňovať akcií, vedieť informácie čo sa bude robiť alebo čo mesto plánuje tak si myslím, že máme právo vedieť o všetkom o čom rozhlas informuje. Určite by sme privítali vyriešenie tohto problému na našom sídlisku.

06. február 2018

Patrik Jenei

Čiže vravíte, že podľa Vás je rozhlas v poriadku?
Tak ja sa nechcem vyjadrovať politicky lebo toto nie je predmetom podnetu. :)
Rád by som vedel o čom rozhlas hovorí a nie je to spôsobené tým, že pani zle artikuluje ale tým, že nám tu chýba ešte jedna stanica rozhlasu. Som na siedmom poschodí a nerozumiem ani slovo. Chcem byť informovaný o veciach a udalostiach mesta.
07. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na Mestské kultúrne stredisko v Leviciach.

MsÚ Levice
07. február 2018

Patrik Jenei

Ďakujem. Viem zistiť aj bližšie info o tom, kedy sa to bude riešiť, či sa to bude riešiť a v akom je to štádiu?
14. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v súčasnosti sa pripravuje na aprílové zasadnutie mestského zastupiteľstva návrh zrušenia mestského rozhlasu s predložením alternatívnych spôsobov informovania občanov (formou SMS, e-mailom). Všetky dôležité informácie z diania v meste však nájdete aj na oficiálnych stránkach mesta www.levice.sk, Mestského kultúrneho strediska www.mskslevice.sk, facebookových stránkach mesta a MsKS a v Novinkách z levickej radnice, či v Levickej televízii.

MsÚ Levice
19. marec 2018

Patrik Jenei

Dobrý deň. Čo sa týka alternatívnych spôsobov informovania občanov, znejú fajn. No nepáči sa mi, že si musím informácie zháňať sám ohľadom mesta. Zastávam názor, že občania by mali byť dostatočne informovaní o akciách a podujatiach konajúcich sa v meste.
A č´sa týka internetu tak nemám toľko času aby som presedel za internetom hodinu alebo niekoľko hodín nakoľko som pracovne vyťažený a hľadať si info na stránkach je síce na mieste ale neefektívne z časového hľadiska. A myslím si, že mesto by malo vynaložiť snahu o to aby boli občania dostatočne informovaní. Pravdaže súhlasím ale s tým, že všetky potrebné informácie sa občan vie dozvedieť z oficiálnych stránok mesta alebo z fb stránky. Ale určite to nie je riešenie ala "keď niečo chceš, tak si to nájdi na stránke mesta alebo fb stránke a neotravuj s tým mesto".
Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania