Od jesene rozkopaná ul. P. O. Hviezdoslava

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
IP [email protected] 16. februára 2018

Dobrý deň. Na ulici P. O. Hviezdoslava je už od októbra rozkopaná časť chodníka a NIKTO s tým nič nerobí.. Ľudia to musia obchádzať cez blato a ešte k tomu je to aj nebezpečné (ako vidíte na fotke), keďže počas snaženia v decembri odhňacie auto, miesto toho aby nacúvalo a obišlo to cez cestu, odhrnulo sneh aj na "tráve" a tu je výsledok. Skutočne šikovnosť..........Odtrhlo betónový poklop, ktorý tam takto trčí. Viem, že túto rozkopávku tu už niekto z mojich susedov riešil a vtedy ste mu odpísali, že daná firma to dá do pôvodného stavu do konca januára..... Už je polovica februára a STÁLE nič........... Tým chodníkom chodí plno ľudí, ktorí to musia obchádzať priamo cez cestu a to je dosť nebezpečné, keďže je to v tiahlej zákrute..... Vopred ďakujem za skorú odpoveď

19. február 2018

*pt*

predpokladam , ze stavebnik sa vyhovori na poveternostne podmienky, stavebny urad, to predlzi a nic viac sa nestane. Uz ma vazne unavuje, ako si tu kazdy s mestom robi co chce, ziadne sankcie, ziadny dozor, ziadne penale.....
Inak skutocne som zvedavy, ako zastupca MsU dozrie na dokoncovacie prace , kde potvrchy maju byt uvedene do pôvodného alebo lepsieho stavu ako boli :)
20. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Je v riešení odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ Levice

MsÚ Levice
20. február 2018

Bagara

Nemal byť tak náhodou tento podnet iba aktualizáciou pôvodného podnetu 46507 z 25. novembra 2017 a nie samostatný nový podnet? Ten istý problém na totožnom mieste – tá istá „rozkopávka“. „Chybička se vloudila“ u tímu portála Odkaz pre starostu :-)
22. február 2018

Martin

Nech sa stavebník vyhovára na čo len chce. Mesto by mu malo napariť poriadne mastnú pokutu za nedodržanie termínov i škody, ktoré jeho nečinnosťou vznikli.
01. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, jedná sa o poruchu na rozvodoch tepla, rozkopávka mala byť ukončená a chodník s terénnymi úpravami daný do pôvodného stavu do 31.1.2018. Žiaľ, nepodarilo sa nám to takto dokončiť do tohto termínu a preto dávam plne za pravdu sťažovateľovi a zároveň sa v mene našej spoločnosti ospravedlňujem všetkým občanom, ktorým uvedená situácia komplikuje život.
Chceme ale opravu chodníka urobiť kvalitne tak, aby sa za pár mesiacov neprepadol. Toto nám však žiaľ počasie doteraz nedovoľovalo. Na budúci týždeň bude trochu oteplenie, preto nastupujeme na práce na chodníku tak, aby bol do piatku 9.3.2018 zhutnený podklad, zabetónovaný a zaasfaltovaný chodník.
Ešte raz sa ospravedlňujem ako mestskému úradu, tak aj mojim spoluobčanom, že sa to takto vlečie. Nestáva sa nám to často, snažíme sa pracovať na prípadných poruchách tak, aby sme čím skôr poruchu odstránili a terén, cestu, chodník a.p. dali do pôvodného stavu. Ďakujeme za pochopenie.

Ing. Milan Šebesta
Technický riaditeľ
SI Teplo, s.r.o.
01. marec 2018

*pt*

Beriem, dakujem za informaciu. Takto sa ma komunikovat s obcanmi a nie schovat hlavu do piesku, ako to zial casto byva zvykom pri verejných zakazkach.
Dufam, ze fi. SI zostane verna svojmu dobremu menu, a prace vykona skutocne kvalitne aj na ukor o nieco dlhsej realizacie.
25. marec 2018

Denis Tóbiáš

Stav 23.3.2018

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania