Dlhodobo stojace vozidlá

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Eva 06. marca 2018

Tieto dve vozidlá sú dlhodobo stojace a nepoužívané, zaberajú parkovacie miesta. Prosím o zistenie či je nevyhnutné, aby tam parkovali a ak áno požiadať ich o preparkovanie, nakoľko zaberajú viac miesta ako je potrebné.

08. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na Mestskú políciu Levice.

MsÚ Levice
12. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Levice na základe uvedeného podnetu vykonala šetrenie vo veci státia osobného motorového vozidla zn. Škoda Fabia, modrej farby, EČV : LV-535FA a motorového vozidla zn. Daewoo Tico, červenej farby, EČV : LV-544BH na Textilnej ul. v Leviciach. Osobné motorové vozidlá Zn. Škoda Fabia a Zn. Daewoo Tico, ktoré sú zadokumentované na zverejnenej fotografii, sú zaparkované na vybudovanej spevnenej parkovacej ploche na Textilnej ul. v Leviciach. Tieto motorové vozidlá majú svojich vlastníkov, majú na vozidlách obidve evidenčné čísla, majú platnú známku o technickej kontrole aj emisnej kontrole, t.j. vozidlá sú spôsobilé prevádzky v cestnej premávke.
Tým že vozidlá stoja na vybudovanej spevnenej parkovacej ploche na Textilnej ul. v Leviciach sa vlastníci vozidiei nedopúšťajú žiadneho priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a ani neporušujú žiadne ustanovenie zákona o cestnej premávke.
Ako často vlastníci vozidiel tieto vozidlá používajú, je iba na vlastníkoch vozidiel.


Zdenko Lauroško, zástupca náčelníka, Mestská polícia Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania