Dopravné značenie na ulici Obrancov Mieru

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
IVAN 07. marca 2018

Prosím Vás o zrušenie jednosmernej premávky na ulici Obrancov Mieru na obojsmernú ,privítali by to hlavne obyvatelia Vinohradov ,pretože ak chcem ísť trebárs na rybníky alebo do priemyselného parku a tiež do penzionu FOR YOU musíme chodiť dookola po úzkej Pivničnej ulici. Tento problém Pivičnej ulici bol prejednávaný aj na 20. plánovanom zasadnutí MsZ .Ulica Obrancov Mieru je dosť široká na to aby tu bola obojsmerná premávka . Prosím o Vyjadrenie.

08. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Levice.

MsÚ Levice
08. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v júni roku 2005 Mestský úrad Levice obdržal požiadavku - petíciu obyvateľov (39 podpisov) ulice Obrancov mieru o umiestnenie spomaľovačov na tejto ulici. Svoju žiadosť zdôvodňovali vysokou frekvenciou motorových vozidiel a nedodržiavania predpísanej rýchlosti vodičmi motorových vozidiel. Okresný dopravný inšpektorát v Leviciach však nedoporučil umiestniť na tejto komunikácií spomaľovacie prahy. V rokoch 2005-2006 stavebná fakulta STU v Bratislave vypracovala pre Mesto Levice Územný generel dopravy (ďalej ÚGD). Pri spracovávaní ÚGD mesta Levice STU Bratislava úzko spolupracovala s obyvateľmi mesta, záujmovými skupinami, potencionálnymi investormi, návštevníkmi mesta, miestnou a štátnou správou a s ďalšími, ktorým záleží na kvalite života v Leviciach. Počas tohto obdobia prebehli 4 verejné diskusie za účasti obyvateľov so spracovateľmi ÚGD mesta Levice, kde boli prednesené konkrétne pripomienky zainteresovaných. Návrh ÚGD bol predložený 31.12.2006, kde jedným z organizačných opatrení bolo aj zjednosmernenie ulíc v časti mesta Nová osada a Cigánka (medzi nimi bola aj Ul. Obr. mieru).

odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ Levice
10. marec 2018

*pt*

prosim vas preco sa pod tieto odpovede nepodisuju konkretny ludia? Alebo tam piste zodpovedného pracovnika, ale chcem vediet meno, nie nejaku odbor! to kde sme?!
15. marec 2018

Viera Szűcsová

Dobrý deň, je zjavné, že to píšu to cez kopirák, a bez ohľadu na aktuálny rok a aktuálnu situáciu. To tam môže sedieť aj robot s naprogramovaným úsmevom, aspoň by sme ušetrili na stravnom.
16. marec 2018

Gustáv

Konečne jeden normálny a vecný podnet

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.