Zlé načasovanie spínania verejného osvetlenia

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Dušan Mráz 17. marca 2018

Prosim dat na vedomie kompetentním, ze casy spinania verejneho osvetlenia nie je v poriadku.. Rano 5:30 je este tma, osvetlenie nesvieti, v zlom pocasi su precvhody nebezpecne, to iste sa tyka aj caso zapinania vecer, ked je tma uz o 18:15 a tma v meste je rovnaka.. dakujem.

19. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ.

MsÚ Levice
27. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, spínanie verejného osvetlenia je zabezpečené elektronickým spínačom US 128. Spínače pracujú na princípe výpočtu času súmraku a brieždenia počas roka. Na základe aktuálneho času a dátumu a spínacej tabuľky spínač automaticky prestavuje časy zapnutia a vypnutia verejného osvetlenia. Na základe Vášho podnetu sme prekontrolovali časy z tabuľky terminálu, ktoré boli v poriadku. Je možné, že v prípade zamračeného počasia sa nám môže zdať, že pocitovo vnímame tmu, ale čas súmraku a brieždenia je nastavený presne.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ
28. marec 2018

*pt*

Dovolim si panov uradnikov opravit:
Mozno sa Vam zda, ze casy na snimacoch su nastavene presne, ale rano a vecer v uliciach mesta vzdy cca 30 min vnimame skutočnú tmu! Skuste si prosim privstat , ked nam neverite!
04. apríl 2018

*pt*

len pre zaznam: dnes zhasla hlavna ulica k nadjazdu (Stefanikova ) o 5.46 hod! Vychod slnka je pre Levice o 6.18 hod.
Takze polhodina tma rano aj ked je pekne pocasie. Ale nie je nahodou vacsie riziko ze niekoho vodici prehliadnu , ked je zamracene, prsi (alebo snezi), vsade stoji voda a je velmi zla viditelnost aj ked neony svietia? Kto potrebuje setrit minuty na ukor nasej bezpecnosti a ochrany nasho majetku?!?!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania