Parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Simona 17. marca 2018

Chcem upozorniť na toto auto, ktoré už dlhšiu dobu takto parkuje. Zavadzia vodičom, ktorý chcú zaparkovať alebo odísť. Musia ísť pomaly, aby vedeli prejsť a neoškreli si auto. A hlavne zavadzia smetiarskemu autu , ktoré minule ako-tak prešlo, aby mohli zobrať komunálny odpad.

19. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na Mestskú políciu Levice.

MsÚ Levice
26. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia Levice na základe Vášho podnetu vykonala šetrenie vo veci státia osobného motorového vozidla zn. FIAT Ducato, oranžovej farby, EČV : LV-567DT. Osobné motorové vozidlo zn. FIAT Ducato, ktoré je zadokumentované na zverejnených fotografiách, je zaparkované na vybudovanej spevnenej parkovacej ploche na Pereckej ul. 25 v Leviciach.
Toto motorové vozidlo je zapísané v evidencii motorových vozidiel a má svojho vlastníka, má na vozidle obidve evidenčné čísla, má platnú známku o technickej kontrole aj emisnej kontrole, t.j. vozidlo je spôsobilé prevádzky v cestnej premávke.
Spôsob státia motorového vozidla na vybudovanej spevnenej parkovacej ploche nie je určený zvislými ani vodorovnými dopravnými značkami, čiže nie je dopravným značením určené pozdĺžne alebo šikmé alebo kolmé státie. Ale v tomto prípade vodič motorového vozidla porušil zákaz zo všeobecnej úpravy cestnej premávky tým, že zastavil a stál na mieste, kde zastavenie alebo státie môže ohroziť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky alebo obmedziť jazdu vozidiel, čím naplnil skutkovú podstatu priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.
Vodič bol za priestupok prejednaný v priestupkovom konaní.

Zdenko Lauroško, zástupca náčelníka, Mestská polícia Levice
06. apríl 2018

Simona

Vodič auta oranžovej farby znova porušil zákaz státia. Dúfam že majiteľ bude parkovať na parkovisku, ktorý tu urobia v najbližších mesiacoch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania