Úprava dopravného značenia na križovatke Koháryho - E 51

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Miloš 20. marca 2018

Chcel by som požiadať kompetentné orgány o úpravu vodorovného dopravného značenia na vjazde do križovatky Koháryho - E51 od MERKURY MARKET-u smerom k záhradnému centru SLOVFLORA, kde prostredný a ľavý odbočovací pruh navádza vozidlá na priamy smer jazdy (foto č.1), pričom za križovatkou sa nachádza len jeden jazdný pruh (foto č.2). Kvôli tomu som bol prednedávnom svedkom kolízie dvoch vozidiel, našťastie bez následkov. Navrhujem zmeniť ľavý pruh iba na odbočovanie doľava (viď foto č.1) a pridať príslušnú zvislú dopravnú značku.

20. marec 2018

IVAN

Presne takúto situáciu som zažil aj ja,a preto by mali s tým niečo urobiť.
21. marec 2018

Martin

Neprehľadná, nešťastná križovatka, ktorú by, snáď vyriešil kruhový objazd. Ale asi sa tam musí stať ešte nejedno smrteľné nešťastie, aby sa tým úrad zaoberali, že?!?
21. marec 2018

Martin

Neprehľadná, nešťastná križovatka, ktorú by, snáď vyriešil kruhový objazd. Ale asi sa tam musí stať ešte nejedno smrteľné nešťastie, aby sa tým úrady zaoberali, že?!?
22. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Je v riešení odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ.

MsÚ Levice
26. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvedená problematika bude riešená s dopravným inžinierom a okresným dopravným inšpektorátom.

MsÚ Levice
05. jún 2018

Ivan

okrem iného, keď prechádzate touto križovatkou, či už od Mercury na Koháryho, vytrasiete si dušu na krivej vozovke. Pri prechádzaní križovatkou od Vinohradov, smer Tesco, malokto využije lavy pruh, kvoli uvedeným neronostiam, pokračuje v lavom pruhu a tak zbytočne blokuje odbočenie od Mercury na Tesco.
06. január 2024

František

Koháryho-dopravné značenie-vodorovná značka

Je potrebné označiť vodorovným dopravným značením na ceste jazdné pruhy. Pri odbáčaní do ľava smerom od Tesca na Tlmačskú cestu pri Mercury Markete sa stáva, že menej inteligentní vodiči prechádzajú v strede zákruty z vnútorného do vonkajšieho jazdného pruhu. Často dochádza ku kolíziám.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.