Rozkopávky na sídlisku Okružná

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Bagara 23. marca 2018

Vo vnútornej časti ulice (medzi panelákmi po obvode materskej škôlky) to vyzerá doslovne ako v zákopovej vojne (viď fotky, ktoré ale nie sú zo Sýrskeho Damasku). Tento žalostný stav trvá už mesiace. Žiadam o vysvetlenie a odpoveď - kedy sa práce konečne ukončia, resp. dôjde k úprave terénu do pôvodného stavu?

24. marec 2018

Klara

Vodovod Okružná 8

Dobrý deň. Toto bude otázka asi skôr na vodohospodárov, ale rada by som poprosila mesto o informáciu ohľadom opravy vodovodného potrubia na Okružnej. Vnútorný “dvor” je rozkopaný už viac ako tri mesiace, nepohybujú sa tam žiadny pracovníci, nič sa nedeje. Bolo by už na mieste to dokončiť, možno urgenciou na realizátora. Dakujem za informáciu.
24. marec 2018

Peter Ujček

Nefunkčné únikové východy
25. marec 2018

Bagara

Aký vodohospodári? Ide o spol. SI Teplo!!!
26. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ.

MsÚ Levice
05. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ide o rekonštrukciu vodovodu na ul. Okružná. Stavbu realizujeme na základe Rozhodnutia Okresného úradu, odboru starostlivosti o životné prostredie, ktoré nadobudlo právoplatnosť 19.9.2017. Z legislatívnych a finančno – právnych dôvodov sme museli stavbu začať realizovať v minulom roku. Predpokladali sme aj ukončenie prác ešte do príchodu mrazov. Ale v dôsledku nepredvídaných ťažkostí (neodstránená žeriavová dráha po výstavbe bytových domov Okružná, neidentifikovateľné rozvody inžinierskych sietí), sa nám nepodarilo ukončiť akciu ešte pred príchodom mrazov. Za nízkych teplôt sa nedá plastové potrubie zvárať, preto sme žiaľ museli práce prerušiť. Chodníky sme ale udržiavali čisté, výkopy riadne označené a porobené lávky na bezpečnú komunikáciu chodcov.
Od 3.4.2018 sa nastupuje na dočistenie výkopov a od 9.4. bude prebiehať pokládka a zvarovanie potrubí, tlakové skúšky atď. Do konca mesiaca by mali byť práce ukončené vrátane terénnych úprav, obnovené pieskovisko a zasadené trávniky.
Ďakujeme za porozumenie.



Ing. Milan Šebesta, technický riaditeľ
SI Teplo, s.r.o.


04. máj 2018

Gian Pietro

V komuniké spol. SI Teplo sa píše: „Chodníky sme ale udržiavali čisté, výkopy riadne označené a porobené lávky na bezpečnú komunikáciu chodcov“. Lenže nie iba to miestnych obyvateľov trápi, ale najmä esteticko – relaxačný vplyv na organizmus vzhľadom na niekoľko mesačnú devastáciu okolia. Ďalej sa píše, že: „Za nízkych teplôt sa nedá plastové potrubie zvárať ... atď.“ a že „Od 3.4.2018 sa nastupuje na dočistenie výkopov a od 9.4. bude prebiehať pokládka a zvarovanie potrubí ... atď.“. Nikto z miestnych bývajúcich ľudí nechcel v marci aby sa zváralo v noci počas mrazov, ale počas dňa (8. – 17.h) určite neboli mrazy!
02. júl 2021

J. R. Oppenheimer

Pre Boha živého, veď toto je už asi 2. roky úplne doriešené!!!!!!!!!!!!!! :-(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania