Rušenie nočného kľudu

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Robo 29. marca 2018

Opakovaná hlasná hudobná produkcia - Win Café, Nádražný rad 11 - piatky a soboty nielen po 22:00, ale aj dlho po polnoci. V noci sa to v blízkych bytových domoch ozýva a ruší. V piatok to znamená aj nedodržiavanie otváracích hodín.

05. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na Mestskú políciu Levice.

MsÚ Levice

13. apríl 2018

Robo

Nič sa nezmenilo k lepšemu. Skôr naopak.
20. apríl 2018

Robo

Mestskú políciu to zjavne netrápi.
23. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia Levice na základe Vášho podnetu vykonala kontroly prevádzky WIN cafe, Nádražný rad 11, Levice – so zameraním sa na dodržiavanie prevádzkového času prevádzkarne a na hlasnú hudobnú produkciu z prevádzkarne. Z vykonaných kontrol nebolo zistené porušenie prevádzkového času prevádzky a ani zaznamenaná hlasná hudobná produkcia z prevádzky.
Pokaľ zistíte v budúcnosti, že sa nedodržiava prevádzkový čas prevádzkarne WIN cafe alebo je v nočných hodinách hlasná hudobná produkcia z prevádzkarne, oznámte to prosím na tiesňovú linku mestskej polície – tel. č.: 159, alebo na tiesňovú linku Policajného zboru SR – tel. č.: 158 a to vtedy keď sa nedodržiava prevádzkový čas prevádzkarne alebo je v nočných hodinách hlasná hudobná produkcia. Vaše oznámenie polícia preverí, prejedná, prípadne zadokumentuje a postúpi správnemu orgánu na prejednanie. Vaše oznámenie môžete podať aj osobne.


Zdenko Lauroško, zástupca náčelníka, Mestská polícia Levice

12. máj 2018

Robo

Neviem, kedy to bolo kontrolované, ale prakticky každú noc z piatka na sobotu je to otvorené dlho po 24:00. A nestačí tam postáť 30 s, keď majú možno práve prestávku.
12. máj 2018

Robo

Zo soboty na nedeľu majú otváracie hodiny do 5:00 ráno, čo tiež nie je asi v súlade s VZN č. 124. Ale podstatná je tá hudobná produkcia,

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.