Dlhodobo odstavené auto

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení

Dlhodobo odstavené auto bez STK ek

16. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na Mestskú políciu v Leviciach

MsÚ Levice

23. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia Levice na základe Vášho podnetu vykonala šetrenie vo veci státia osobného motorového vozidla zn. Citroen Saxo, modrej farby, EČV : LV-504CF na Pereckej ul. 5 v Leviciach. Osobné motorové vozidlo zn. Citroen Saxo, ktoré je zadokumentované na zverejnenej fotografii, je zaparkované na parkovacej ploche na Pereckej ul. 5 v Leviciach.
Šetrením bolo zistené, že vozidlo nie je spôsobilé prevádzky v cestnej premávke, nakoľko sa prevádzkovateľ vozidla nepodrobil v ustanovených lehotách bez vyzvania a na vlastné náklady pravidelnej technickej a emisnej kontrole spôsobom a v rozsahu ustanovenom všeobecne záväzným právnym predpisom, čím si nesplnil povinnosť vyplývajúcu z § 21, ods. 1, písm. b), zák. č. 725/2004 Z.z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Mestská polícia Levice uvedenú vec odovzdá Okresnému úradu v Leviciach, Odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácií ako vecne a miestne príslušnému orgánu k priamemu vybaveniu.
Tým že vozidlo stojí na parkovacej ploche na Pereckej ul. 5 v Leviciach sa vlastník vozidla nedopúšťa žiadneho priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.


Zdenko Lauroško, zástupca náčelníka, Mestská polícia Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania