Žiadosť o vybudovanie ihriska, resp. oddychových plôch

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Gabriel Veličáni 13. apríla 2018

Dobrý deň, žiadam vybudovať detské ihrisko, resp. oddychové plochy okolo bytového domu na Pereckej 4, nakoľko plochy v okolí sú nevyužité a požadované plochy mimoriadne chýbajú obyvateľom celého okolia Rybníkov 3 (cca 8000 ľudí). Všetky zastaralé prvky ktoré sa dali nazvať ako detské ihrisko boli zrušené a odstránené mestom nakoľko boli zastaralé a nebezpečné. Nachádza sa tam akurát jedno detské pieskovisko, kde sa naposledy menil piesok pred niekoľkymi rokmi z peňazí ľudí. Bolo by potrebné opätovne vymeniť aj piesok nakoľko v okolí sa venčia aj psy. Nachádza sa tam basketbalový kôš s ihriskom, kde lopta odletí meter ďaleko pri driblovaní nakoľko sú tam nafúknuté bubliny. Žiadam za všetkých ľudí v tomto okolí o riešenie situácie. Po zrušení skatebordového ihriska nedaleko už nezostalo nič.

16. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí.

MsÚ Levice

23. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v roku 2018 sa mesto prihlásilo do výzvy na budovanie detských ihrísk z dotácie Úradu vlády v lokalite Mochovská ul. Táto žiadosť o dotáciu je momentálne vo fáze posudzovania. Pieskoviská sa začali v 16. týždni prekopávať a dopĺňať.




Ing. Rastislav Juhár, prednosta MsÚ Levice

23. apríl 2018

Gabriel Veličáni

Čo to reálne znamená? to, že sa mesto prihlásilo do výzvy nerieši problém ani na Mochovskej ani na Pereckej ulicy s chýbajúcimi miestami pre strávenie času s detmi a nehorázny stav neudržiavaného okolia. Poprosím o adekvátnu odpoveď.
27. apríl 2023

Gabriel Veličáni

Dobrý deň, tento podnet bol vytvorený 13. apríla 2018

Dnes je 27. apríla 2023, prešlo 5 rokov, moje väčšie dieťa sa nestihlo hrať na tomto pieskovisku a ploche, ktorú mesto nedokázalo za 5 rokov dať do poriadku, akurát je to viac zarastené burinou. Zjavne veľký význam nemalo sem písať tento príspevok.
02. máj 2023

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania