Nevyužité zelené plochy Perecká 4

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Gabriel Veličáni 13. apríla 2018

Žiadam o osadenie lavičiek a aj odpadkových košov, oživenie zanedbaného ihriska ( asi pôvodne futbalové ? ) napr. osadením bránok + vyrovnanie trávnatých plôch.

16. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí.

MsÚ Levice

23. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, revitalizácia tohto priestoru je zaradená do harmonogramu, realizácia sa uskutoční po vyčlenení finančných prostriedkov na tento účel.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

14. jún 2018

Elena Bozikova

ja som to sem písala už x krát, a aj tak nepomohlo. Na tomto sídlisku je detí viac ako dosť. Je tu len obyčajná trávnatá plocha ktorá slúži na venčenie psov!!!! Hlavne že na rybníkoch V, kde sú samí neprispôsobivý občania, celý deň tam bezdomovci pijú, fajčia a následne to hodia kamkoľvek. Tam sa ihrisko spravilo a ako vyzerá, tu kde je viac ako potrebné sa nerobí nič. V blízkosti tohto sídliska Perecká a ani Saratovská nie je nič pre deti. Pred niekoľkými rokmi ste s pred vojenských činžákov zobrali detský kolotoč a preliezky, stým že nespĺnali normy, a prislúbili ste že to nahradíte novými, ČAKÁME DO TERAZ!!!!!!! už 5 rokov !!!! tak prosím spravte detské ihrisko aspoň tu, je tu dosť miesta a oživte to. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania