Betónová jama na križovatke Hečkova/Hlboká, mesiac stará

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Renata Geseova 15. apríla 2018

Na kritickej križovatke Hečkova/Hlboká je už mesiac vybetónovaná jama na mieste, kde bola predtým "zeleň" - 20 rokov neudržiavané kroviny a burina. Majiteľ domu (80 ročný) to vyčistil kvôli zastaveniu svojho auta. Jeho dom stojí priamo na križovatke a ZAKAŽDÝM, keď sa chce dostať autom do svojho domu, musí zastať na križovatke, vystúpiť, otvoriť si bránu a vojsť. Niet kde inde zastať. Mesto je o tomto probléme informované, obyvatelia sa sťažujú už vyše 20 rokov!! Na vyčistený terén (ktorý mesto nebolo za desaťročia schopné ani vyčistiť, ani upraviť) nabehli zrazu stavbári a vybetónovali jamu, ktorú už mesiac nechali tak. Zasa len skomplikovali majiteľovi vjazd! Kedy sa to upraví a urobí sa to poriadne? viď rozbité okolie

16. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí.

MsÚ Levice

23. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v križovatke ulíc Hečkova a Hlboká sa (na základe podnetu uverejneného na odkazprestarostu.sk z marca t.r.) zabezpečuje úprava priechodu pre chodcov. Spevnenie plôch na obidvoch stranách komunikácie sa riešia ako nástupné plochy, ich povrch bude upravený zaasfaltovaním.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

23. apríl 2018

Renata Geseova

Dobrý deň, prosím vás, otázka neznela, čo sa tam zabezpečuje. Otázka znela, DOKEDY a prečo je situácia mesiac ponechaná len tak a komplikuje už aj tak neúnosnú situáciu v ulici. Existuje nejaký termín? Existuje nejaký projekt? Zmluvu som medzi zverejnenými zmluvami NENAŠLA. A prečo sa takáto úprava neriešila uplynulých 25 rokov? Doteraz to bolo v poriadku? Prosím neodovedajte mi nič nehovoriacou úradníčinou, odpovedajte na dotaz. Ďakujem.
02. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na uvedenom mieste bol upravený priechod pre chodcov, predmetný betónový podklad bol zaasfaltovaný.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania